El ele yakalandılar

Modacı Simay Bülbül’le yolları ayrılan tasarımcı/model Umut Eker, yeni aşkı Naz Elmas’ta buldu. İkili, ilk kez önceki akşam el ele Asmalımescit’te yürürken objektife yakalandı. Manken Didem Soydan’ın da eşlik ettiği çift, habercilerle karşılaşınca panikle birbirinden uzaklaştı. Ardından fotoğrafları sildirebilmek için dil döktü.

Umut Eker’e özendi


Bu arada Naz Elmas’ın, vücudu dövmelerle kaplı sevgilisinin imajına çabuk uyum sağladığı da ortaya çıktı. Eker, geçtiğimiz hafta sevgilisini Beyoğlu’ndaki Dragon Tattoo’ya götürdü ve ünlü oyuncu seçtiği deseni ayağına çizdirdi. Dövme yapılırken çekilen fotoğrafını da daha sonra Instagram’a yükledi.

İKİ AY ÖNCE AYRILDILAR

Simay Bülbül ile Umut Eker’in bir moda çekiminde doğan aşkları üç yıl sürdü. Birkaç ay önce ayrılık kararı alan çiftin bu ayrılık sonrası Twitter’dan atıştıkları ileri sürüldü. Buna neden olansa Bülbül’ün “Başkasının mutsuzluğu üstüne mutluluk yaşayan insanlar var” twit’ine Eker’in “Mutluyum, yok mutsuzum, mutluyum yok mutsuzum, mutluyum, mutsuzum bilmiyorum her şey çok karışık” mesajıyla gönderme yapmasıydı. (Kelebek)
Editör: TE Bilisim