Cemiyet, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerine Akmerkez'de rastladık. Ünlü sanatçı Nilüer kızı Ayşe Nazlı ile, cemiyet hayatının seçkin ismi Bahar Şer, Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı işadamı Necmettin Karabacak'ın eşi Burcu Karabacak, İşadamı; Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner objektife yansıyan isimler arasında dikkat çekti.


Bahar Şer’e Akmerkez’de rastladık


Cemiyet hayatının seçkin isimlerinden işadamı Ozan Şer’in eşi Bahar Şer’e Akmerkez’de rastladık. Yaz aylarını dolu dolu geçiren Bahar Şer hem iş hem de tatil yaptıklarını belirtirken okulların açılması ile birlikte İstanbul’a döndüklerini söyledi. Bahar Hanım Akmerkez’de kısa bir alışveriş turu attıktan sonra bir süredir görmediği bir arkadaşı ve çocuğu ile Serafina’da buluşarak yemek yiyip sohbet ederken objektifimize yansıdı.

Burcu Karabacak alışveriş için Akmerkez’de

Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı işadamı Necmettin Karaback’ın eşi Burcu Karabacak’a Akmerkez’de rastladık. Annesi ile birlikte gelen Burcu Hanım, Akmerkez’de yeni açılan konsept mağazayı gezerken Londra’da alışveriş yaptığı bir markanın da burada satışa sunulmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti ve doyasıya alışveriş keyfini yaşadı.

Cem Boyner ve kızları Wepublic’te


Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’i, kızları Elif ve Ayşe ile Akmerkez’de görüntüledik. Cem Bey Akmerkez’de hayata geçirdiği yeni projesi Wepublic’i kızları ile birlikte gezerek onların da mağaza ile ilgili son görüşlerini ve değişiklik planlarını aldı. Kızları ile paylaşım yapmanın keyfini yaşayan Cem Boyner’in de mutluluğuna diyecek yoktu.

Nilüfer ve kızı Akmerkez’de alışveriş turunda

Türk pop müziğin usta sanatçılarından Nilüfer’e kızı Ayşe Nazlı ile Akmerkez’de rastladık. Artık genç ve güzel bir kız olan Ayşe Nazlı okul öncesi alışverişe çıktığı annesi Nilüfer ile birlikte Akmerkez’deki giyim mağazalarını gezerek keyifli bir tur attı.
Editör: TE Bilisim