BERA BEBEK HOŞGELDİN

 
Ünlü pop şarkıcısı Niran Ünsal 4. kez anne oldu. Niran Ünsal bebeğine fazilet, seçkinlik ve olgunluk anlamına gelen ''Bera'' ismini verdi.

Eski eşi Peker Açıkalın'dan iki kız çocuğu sahibi olan Niran Ünsal, İbrahim Gugu ile evliliğinden geçtiğimiz yıl Liva isimli bir kız bebek dünyaya getirmişti. Bu kez yeniden aynı sevinci yaşayan Ünsal Ota Jimened Hastahanesi'nde Dr. Teksen Çamlıbel tarafından gerçekleştirilen sezeryan ile dünyaya gelen oğullarına fazilet seçkinlik ve olgunluk anlamına gelen ''Bera'' ismini verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünsal; Oğlumuz Bera'nın doğumu ile çocuk olayını kapatmış bulunuyoruz. Çünkü hocam fabrikayı mühürledi. Artık çocuk doğmayacak. Rabbim olmayanlara nasip etsin diyorum. Ailecek duygusal anlamda özel ve keyifli günler yaşıyoruz. Diğer yandan bebeğimin şansı ile gelecek olan yeni albüm sevinci de yaşıyorum. Şubat gibi raflarda olacak. Sevenlerimin kalbine bir ok fırlatıyorum'' dedi.

Baba olma sevincini bir kez daha yaşayan Gugu; ''Babalıkçok güzel bir duygu.Allah herkese nasip etsin. Doktorumuz ailemizden biri gibiydi. Kızımız Liva bu hastahane de mutlu huzurlu ve sağlıklı dünyaya geldi. İkinci kez burayı seçmemizin en büyük nedeni de buydu.'' dedi.

Beklenenden dört hafta daha erken dünyaya gelen Bera bebek 1 kg 920 gr ağırlığında ve 43 cm boyunda doğdu. Olcay Ünal Sert
Editör: TE Bilisim