Nükhet Duru, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk oldu.

Nükhet Duru, hafta içi her sabah saat 10.30'da tv100'de ekrana gelen Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk oldu.

Çarpıcı açıklamalar yapan sanatçı yıllardır küs olduğu eski dostu Hıncal Uluç'un sözlerine ilk kez yanıt verdi. Uluç, Sabah gazetesindeki botox haberiyle ilgili şunları söylemişti:

"Nükhet Duru'dan. Nükhet benim yakın arkadaşımdı. Şimdi "Hıncal çok değişti" diyormuş. Oysa değişen ben değilim, o. Nükhet'in burnunda hafif bir kemer vardı. Bütün estetik doktoru arkadaşlarım "Nükhet'in burnunu düzeltelim para mara istemiyoruz" diyorlar bana.

Açtım konuyu Nükhet'e bana söylediği cümle aynen şöyle: "Bak Hıncal bu burun benim karakterim. Niye değiştireyim. Ne oldu o Nükhet Duru, ameliyatlar oldu. Göğüslerine silikonlar doldurttu. En kötüsü botoksa başladı."

Nükhet Duru ise Sabah Sohbeti'nde Cengiz Semercioğlu'nun sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Hıncal Uluç'un yıllardır devam eden mobingine cevap verebilmek için terbiye sistemimi ve üslubumu değiştirmem gerekiyor. Bunu yapamam. Hiçbir zaman ne sesimi yükseltebilirim ne de  asıl gerçeklerden bahsedebilirim ama kanuni haklarımı devreye soktum.

Bana neden takıntısı var bilmiyorum. Geçmişten hepimizle dostluğu var, geçmişte hep birlikte sofralara oturulurdu. Evimde misafir olurdu ama yani özel hatıraları köşesinde yazmak ne derece etik bir gazeteciliktir bunu bilmiyorum. Bütün dostlarını kaybetmiş olmanın, 2 - 3 kişiye kalmış olmanın getirdiği fevri bir davranış diyorum.

Çünkü kimsenin birbirinin yerine koyacağı yenisi yok. Bu kadar kırıcı, bu kadar acıtan, bu kadar gerçek dışı şeyler... Ben yıllardır aynıyım. Evet bir küçük tedavi gördüm. Kortizon beni şişirdi. Bu daha sonra indi. Hayatta öncelikle sağlık, daha sonra da gönül hoşluğu... Peygamberimiz ne demiş, kalp kırmayacaksın." (medyafaresi)

Editör: TE Bilisim