Cihangir'de Nurgül Yeşilçay (36) kasırgası... Yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik'i (31) kadın misafirlerinin de bulunduğu grupla eğlencede basan ünlü oyuncu ortalığı birbirine kattı. İlginç olay şöyle gelişti: Tolga Karaçelik, sevgilisi Nurgül Yeşilçay'ın cipini alarak iki kadın 'misafir'in de bulunduğu grupla Cihangir'deki Kiki adlı mekana gitti. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde 'Sultan' dizisinin çekimleri nedeniyle Diyarbakır'da sandığı Yeşilçay'ı karşısında gören Karaçelik neye uğradığını şaşırdı.
Durumu öğrenince apar topar mekana baskın düzenleyen Yeşilçay, gördüğü manzara karşısında öfke nöbetine tutulunca ikilinin ağız dalaşı başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, alevlenen tartışmanın sonunda Karaçelik, sevgilisine tokat attı. Ünlü oyuncu, yaşananların ardından taksiyle olay yerinden uzaklaşırken sevgilisi eğlendiği kız arkadaşıyla birlikte bir saat sonra mekandan ayrıldı.
'Sen ne hafif meşrep adamsın!'
Mekandakİ kavganın ardından hırsını alamayan Nurgül Yeşilçay'ın, bindiği taksiden aradığı sevgilisine ağır sözler söylediği iddia edildi. İşte Yeşilçay'ın zehir zemberek ifadeleri: Sen ne kadar hafif meşrep bir adamsın. Biz ne kadar geniş aileyiz ya. Gece gelirken kızları da getir bari. Yazıklar olsun sana... 

Samet ADAY/MAGAZİN - Akşam Gazetesi
Editör: TE Bilisim