ABD ve Avrupa’dan ödüllü, ünlü otomobil tasarımcısı Erbakan Malkoç, 12 Ocak Cumartesi günü Avcılar’daki DizaynVip fabrikasında Orhan Gencebay’a 20 yıllık aracını teslim etti. Araç teslimine eşi Sevim Emre ile gelen Orhan Gencebay, “Berhudar ol” diyerek Erbakan Malkoç’u tebrik etti. Gencebay’ın 20 yıldır gözü gibi sakındığı Mercedes S500 aracın yenilenmesi tam 3 ay sürdü. Aracın içine özel bir teknikle Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre ile fotoğrafları ve en sevilen şarkı sözlerinin notaları işlendi.

Türkiye’de ilk kez başlattığı otomobil dönüşümüyle bugün dönüştürdüğü araçları Çin’den Amerika’ya uzanan Erbakan Malkoç, son zamanlarda ağırlığını her ne kadar vip araçların dönüşümüne verse de özel sipariş üzerine diğer tür araçların dönüşümünü de devam ettiriyor. Türk Halk Müziği’nin efsanevi sanatçısı Orhan Gencebay, nam-ı değer “Orhan Baba” da aracını Erbakan Malkoç’a teslim eden isimlerden biri oldu. Başka araç kullanmasına rağmen 20 yıllık klasik Mercedes S500 aracından vazgeçemeyen Orhan Gencebay, aracını yeniletme kararı aldı.

Erbakan Malkoç’un Avcılar’daki DizaynVip fabrikasında aslına sadık kalınarak baştan aşağıya yenilenen aracın en dikkat çekici kısmı ise aracın ön konsolundaki ahşap kısımlara özel bir teknikle Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre’nin işlenmiş fotoğrafları oldu. Kapıların iç kol kısımlarına da Gencebay’ın efsanevi “Bir Teselli Ver” ve “Vazgeç Gözlüm” şarkılarının notalarının işlendiği aracın arka koltuklarının açılır masa kısımlarında da yine Gencebay ile Emre’nin fotoğrafları bulunuyor. Aracını 3 ay sonra ilk kez basın mensuplarıyla görmeye 12 Ocak Cumartesi günü eşi Sevim Emre ile birlikte gelen Orhan Gencebay, kendi şarkılarıyla fabrikada karşılandı. Gencebay, Malkoç’un arabanın üzerindeki örtüyü kaldırmasıyla birlikte şaşkınlığını gizleyemedi.

Orhan Gencebay 20 yıllık Mercedes S500 marka aracını Erbakan Malkoç'a notalarla süsletti.

Kendi şarkılarıyla fabrikada karşılanan ve arabanın tüm detaylarını inceleyen Gencebay, şarkı sözlerinin notalarını da kontrol ederek Erbakan Malkoç’a hatasız bir iş çıkardığı için “Berhudar ol” dedi. Hayalinde dahi olmayan bir tasarımı gerçekleştiren Malkoç’a övgüler yağdıran Gencebay, özellikle yapım aşamalarında aracı görmek istemediğini ve kendisine de sürpriz olmasını istediğini belirterek, artık gözbebeği bu aracını eşi Sevim Emre ile birlikte kullanacağını da sözlerine ekledi

Haberin video linki: http://www.magazinsortie.com/magazin/orhan-gencebay-20-yillik-mercedes-ini-notalarla-susletti-h10074.html

Editör: TE Bilisim