Halk Tv de Enver Aysever'in programına konuk olan Özdemir Erdoğan 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'i diline doladı.

Özdemir Erdoğan "Zeki Müren 1952 senesinde çıktığı vakit, simokiniyle 1. sınıf şarkı söyleyen biriydi. Sesi de pırlanta gibi çok güzel bir sesti. Ama özel hayatı sebebiyle 60'ların sonunda kötü şarkı söylemeye başladı. Ve kötü örnek olmaya başladı. Yâ bu adama Paşa dediler!... Bir Allahın kulu Paşası çıkıpta bu adama Madam deyin, başka birşey deyin ama Paşa demeyin Ordu'yu ilgilendiriyor bu, böyle birşey olur mu?.. Özel hayatı bozulmuştur, mini eteğiyle körüklenmiştir. Sonra bir sürü kötü örnekleri çıktı. Elton John hiçbir zaman böyle pespayelik yapmadı. Piyanosunun başına oturdu adam gibi çıktı şarkı söyledi." diye konuştu.

Yıllar önce 'Düşünceli Şarkılar' albümü için çekilmiş çıplak fotoğrafını yeniden yayınlayan Hürriyet'i de eleştiren Özdemir Erdoğan "Ertuğrul Özkök, Türk Milletinin şirazesini bozma görevini yıllardır mensub olduğu gazetenin köşesinde gerçekleştirmektedir... Yalnız anlamadığım birşey var, bu kadar patron değişmesine rağmen o adam nasıl orada?"  diye sordu.

ERSEN "DİLİNİ TUTUP KAFAYI SIYIRMASA ..."

Sanat Güneşi Zeki Müren'i diline dolayarak tekrar gündeme gelen Özdemir Erdoğan'a sosyal medya da tepki yağdı!..

Özdemir Erdoğan'ın Zeki Müren için söylediği sözlere sanatçının hayranlarından büyük tepki geldi. Sosyal medya da "Zeki Müren tüm servetini, mirasını TSK'ya Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Bakalım bu şahıs kime bırakacak" yorumları yapıldı...

Anadolu Rock müziğin efsane ismi Ersen Dinleten sosyal medya hesabından yaptığı yorumda; "Dilini tutup kafayı sıyırmasa ülkenin en iyi müzisyenlerinden biri.. Ayrıca çok severim ancak dili ve davranışları yüzünden bir yıldız sanatçı olamadı, yazık, çok yazık!.." notunu düştü.

Editör: TE Bilisim