HAYATINI ROMANLAŞTIRMAYI TEKLİF ETTİ

Pazar akşamları yayınlanan TV ekranlarının en renkli programı Gonca Elmas Akay ile Rengarenk, yine çok özel konuklara ev sahipliği yaptı. Gonca Elmas Akay’ın doyumsuz sohbeti ve müzik dolu programın konukları; oyunculuğu ve özel hayatındaki iniş çıkışlarıyla Özlem Savaş ile moda dünyası kadar müzik dünyasının da yakından tanıdığı Türk sanat müziği albümüyle Selçuk Sezer oldu.

Birçok dönem filmine ve TV dizi çalışmalarına kostüm diken Sezer, “Yaptığım dönem kostümlerini bugüne kadar en iyi taşıyan isimler Türkan Şoray ve Gülben Ergen oldu” dedi. Bu iddialı açıklamasıyla şuan revaçta olan dönem dizisi bayan oyuncuları kızdıracak gibi görünen Selçuk Sezer, albümünden okuduğu eserlerle de hayli beğeni topladı.
Gonca Elmas Akay’ın “Yaşadıklarından pişman mısın?” sorusuna Özlem Savaş ise “Bir daha dünyaya gelsem aynı hayatı yaşamak isterdim, günahlarım ve sevaplarımla yaşadığım her şeyden memnunum” dedi.

İngiltere’de NLP (Kişisel Eğitim) üzerine eğitim aldığını da söyleyen Özlem Savaş, “Kişisel Gelişim üzerine kitap yazacağım” dedi. "Ayrıca şimdiye kadar hayatımı birçok kişi kaleme almak istedi, Gonca hanım siz yazmaya ne dersiniz?” sorusuna Gonca Elmas Akay, “Yaşadığınız bunca zorluk içerisinden kahramanca savaşıp mücadele ederek çıkan birisiniz, övgüye değer bu mücadelenizi kaleme almaktan keyif duyarım” diyerek en kısa sürede randevulaşıp bir araya gelme sözü verdi.
Editör: TE Bilisim