Şanlıurfa ‘da bir AVM’de halkla buluşan iki ünlü anne, anneliği anlatırken, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadılar. Bir dönem İbrahim Tatlıses ile olan birlikteliğinden dolayı Şanlıurfalıların “Gelinimiz” diye hitap ettiği Perihan Savaş, “İbrahim Tatlıses’i seviyor musunuz?” sorusuna, “İbrahim Tatlıses’i kim sevmez, tabii ki seviyorum, o benim çocuğumun babası” diye yanıt verdi.
Perihan Savaş’a yöneltilen soruların önemli bir bölümü Şanlıurfa ile adı adeta sembolleşen Türkücü İbrahim Tatlıses ile ilgiliydi. Perihan Savaş’a, bir ziyaretçi, “Urfa’ya gelin gelmez misiniz?” diye sordu. Savaş ise, “Bir kez gelin olduk, kıymetimiz bilinmedi” diyerek, espri ile yanıt verdi. Bir başka konuk ise, “İbrahim Tatlıses’i seviyor musunuz?” dedi. Bu soruya da gülerek yanıt veren Savaş, “İbrahim Tatlıses’i kim sevmez, tabii ki seviyorum, o benim çocuğumun babası” dedi.  
Söyleşiyi sürdüren iki ünlü isim, daha sonra sevenlerine imza dağıttı. Ziyaretçilerin boyunlarına sarılıp öptükleri Oya Aydoğan ve Perihan Savaş, mütevazı tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde yer ettiler. Ziyaretçiler, yıllarca filmlerini hayranlıkla izledikleri iki ünlü oyuncuyu yakından görme ve birlikte fotoğraf çektirme fırsatı buldular.
 
 
Editör: TE Bilisim