Fantezi müziğin sevilen sesi Serdar Mercan, Kurtlar Vadisi’nin yıldızı Necati Şaşmaz'a, nam-ı diğer Polat Alemdar'a olan benzerliğinden kurtulmak için estetik operasyonlara bile sıcak baktığı belirterek “Hedeflediğim değişimi yakalayamazsam bıçak altına yatabilirim” dedi.

Necati Şaşmaz

Şaşmaz’a saygı duyduğunu ancak kendisinin hayranı olmadığını açıklayan Mercan, yaklaşık 10 yıldır üzerine yapışan ‘Polat Alemdar benzeri’ yaftasından sıyrılmak istediğini söyledi.
Serdar Mercan’ın ilk çıkış yaptığı dönemdeki Necati Şaşmaz'a
olan benzerliği herkesi şaşırtıyordu.


HER ÇARŞAMBA İZMİR GECELERİ’NDE

Saçlarını kestirip kilo almaya başladığını vurgulayan Serdar Mercan şunları söyledi: “Şaşmaz ile fiziki benzerliğimiz benim planladığım bir şey değil, Allah’ın takdiridir. Ancak bu durumdan yavaş yavaş kurtuluyorum. Çok sevdiğim saçlarımı kısacık kestirdim ve iştah açıcı ilaçlarla spor da yaparak kilo alıyorum artık. Kendisine saygım sonsuz ama ‘onun üzerinden prim yapmaya çalışıyor’ gibi algılanmak da hoş olmuyor. Gerekirse estetik operasyon bile yaptırabilirim.”

Polat Alemdar'a benzerliğiyle dikkatleri çeken Serdar Mercan
gerekirse estetik operasyon yaptıracak.

Bu arada Serdar Mercan, 6 Haziran’dan itibaren her Çarşamba günü İzmir’de olacak. Sahne performansıyla gece hayatı müdavimlerine keyifli dakikalar yaşatan Mercan, Club Chamarel’de düzenlenecek ‘Arabesque Geceleri’ çerçevesinde İzmirlilerle buluşacak.
Editör: TE Bilisim