Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu başarılı oyuncu Ruhi Sarı oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı ‘Hadi Be’ canlı yayınınında Ruhi Sarı, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.


 

İnsanların Sevgisini Kaybetmekten Korkuyorum

Konya’da okuduğu okula 5 yıl sonra tekrar gittiğinde büyük bir sevgiyle karşılaştığını ve bu sevgiyi kaybetmekten çok korktuğunu söyleyen Ruhi Sarı “ Konya’da okuduğum okula 5 yıl sonra tekrar gittim. Okula girer girmez kendimce anlam veremediğim şekilde çok büyük bir sevgiyle karşılaştım. Bu sevgiyi gördükten sonra artık korkuyorum. Ya insanların bu sevgisini kaybedersem diye” dedi.

Futbolculuk Bana Göre Değil

Gençlik yıllarında futbolcu olmayı çok istediğini ancak daha sonra kendisi için uygun olmadığını düşündüğünü söyleyen Ruhi Sarı “ İlkokulda sürekli oyuncu olmak istiyordum ve bunu başardım. Ben hayal kurmaktan öte kendimi ifade etmek istiyorum. Zorunlu olduğum bir mesleği yapmak istemedim. Futbolcuda olmak istemiştim ama bana göre değilmiş bunu anladım” dedi.

Artık Fevri Değilim

Çocuğu olmadan önce trafikte el frenini çekip kavga etmek için indiğini söyleyen Ruhi Sarı “ Çocuğum olduktan sonra fevri olmayı bıraktım. Trafikte sinirlenince el frenini çekip arabadan inerdim. Şimdi tamam kardeşim haklısın diyorum ve gidiyorum” dedi.

Fotoğraf Çektirirken Utanıyorum

Utangaç birisi olduğunu yüksek sesle konuşamadığını ve fotoğraf çektirirken kasıldığını söyleyen Ruhi Sarı “ Utangaç birisiyim. Dışarıda yüksek sesle konuşamam. Fotoğraf çektirmek isteyenler olduğunda herkes bize bakıyor düşüncesiyle kasılıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim