İş, siyaset ve sanat dünyasının önemli isimleri Malima Düğün ve Davet Salonu’nun açılışında buluştu. Renkli görüntülerin yaşandığı açılışta sevilen ikili Safiye Soyman ve Faik Öztürk, büyük bir sürpriz yaparak nikah masasına oturdu.

Uğur Işılak, Pınar Dilşeker, Necdet Kaya, Fatoş Kabasakal ve oyuncu Tatyana Tsvikevic gibi ünlü isimlerin katıldığı Malima Düğün ve Davet Salonu’nun açılışı renkli görüntülere sahne oldu. 17 yıldır Faik Öztürk ile birlikteliğine devam eden Safiye Soyman, özel açılışta gelinlik giyerek davetlilere büyük bir sürpriz yaptı. Açılışa gelin arabasıyla gelen çift, önce kendileri için hazırlanan pastayı kesti ardından da hareketli şarkılarla konukları eğlendirdi.

Hayalimizdeki düğünün provası oldu

Aşklarına doludizgin devam eden Safiye Soyman ve Faik Öztürk, hayallerindeki düğünün de adeta provasını yaptı. Ünlü çiftin nikah masasına ne zaman oturacağı merakla beklenirken gelinlik giymenin heyecanını yaşayan Soyman, artık hayat arkadaşı Faik Öztürk ile nikah masasına oturmak istediğini söyledi. Henüz bir tarih vermeyen Soyman, gelinlik içinde son albümünden şarkılar söylemeyi de ihmal etmedi.

Açılışta Soyman ve Öztürk'ten sonra sahneyi Pınar Dilşeker aldı. Uğur Işılak, Necdet Kaya gibi sanatçılar, sunucu Fatoş Kabasakal ve oyuncu Tatyana Tsvikevic de açılışa gelen diğer ünlüler arasındaydı.

Öztürk’ten Soyman'a tam destek
Geçtiğimiz haftalarda Bülent Ersoy ile kanlı bıçaklı olan Soyman'a hayat arkadaşı Öztürk’ten de destek geldi. Program öncesi basının karşısına Öztürk, Ersoy için “Onun yaşantı şekli bizim toplumumuza uymuyor” derken Soyman ise “Canı sıkıldıkça birilerine dadanıyor. Emel Sayın, İbrahim Tatlıses ve Ajda Pekkan gibi isimlere, herkese sataşıyor. Bana sataşmaya devam ederse hukuki işlemleri başlatacağım. Bir daha konuşursa savcılıkta kendisini bulur." dedi.
Editör: TE Bilisim