Seda Sayan programın ardından ilk yayın pastasını MNG Medya Grup Başkanı Abiş Hopikoğlu ve Mehmet Ali Erbil ile kesti…

Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy Berkant'ın ölümüyle üzgün oldukları için pasta kesimine katılmazken, Mehmet Ali Erbil; "Çok önemli bir isim. Özellikle de Samanyolu şarkısıyla biz ilk aşklarımızı yaşadık. O yüzden bizim için çok önemli biriydi Berkant. Allah rahmet eylesin" dedi. Seda Sayan, "Son anda haberi aldık, Bugün programı Samanyolu şarkısıyla kapattık. Çok üzüldük. Konuklarım Muazzez hanım ve Bülent hanım da çok üzüldüler ve pastayı kesmeye gelemediler. Allah mekanlarını cennet etsin" dedi.

Şehit ailelerine destek

Şehit ailelerine destek için 100tl’den başlayan fiyatlarla kıyafetlerini satışa çıkardığını ve elde edilen gelirin tamamının şehit ailelerine bağışlanacağını sanatçı arkadaşlarının da varım derse onlarında kıyafetlerini Seda’nın Dünyası sitesinde satışa çıkarabileceğini söyleyen Seda Sayan’a Mehmet Ali Erbil’den destek geldi…

Mehmet Ali Erbil: Tüm kıyafetlerimiz feda olsun bir tek kıyafetle olacak şey değil zaten programlarda giydiğimiz kıyafetleri bir defaya mahsus kullanıyoruz o yüzden böyle yaralı bir yere kanalize olması çok hoşumuza gider. Benim gözlüklerim fenomen olduğu için gözlüklerim dikkat çeker dedi… Bunun üzerine Seda Sayan’da Mehmet Ali’nin gözlüklerini Seda’nın Dünyası sitesinde satışa çıkarıyoruz dedi…

Seda Sayan destek amaçlı Bülent Hanım’dan aksesuarlarını alırım, Muazzez Hanım’dan ise ayakkabılarını çok seviyorum mutlaka iki çift ayakkabısını alıp satışa çıkaracağım dedi…

tv8 Medya Grup Başkanı Abiş Hopikoğlu şehit ailelerine bizimde desteğimiz olsun diyerek, Seda Hanım’ın bir elbisesini 100 bin tl’ye satın alacaklarını belirtti. Seda Sayan, çok teşekkürlerini dile getirerek biz bu oluşumda hiç arada yokuz tamamen banka ve şehit aileleri derneği var biz para konusuna hiç girmiyoruz tamamen aracıyız sağolsun MNG Kargo taşımacılığı da ücretsiz yapıyor dedi…


tv8 Medya Grup Başkanı Abiş Hopikoğlu, Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil


İşte Seda Sayan’ın ilk yayından önemli diyaloglar;

ERBİL: BİR ASSOLİSTLE EVLENMEK İSTERDİM
Mehmet Ali Erbil, ‘Bir assolistle evlenmek isterdim olmadı’ dedi. Erbil, ‘Bülent Ersoy Birleşmiş Milletler gibi’ dedi.


“O İSTEDİ KONSOLOS KÖPEĞİ GİBİ GELDİK”

Bülent Ersoy, ‘Seda’nın kaşı kalktı mı 15 dk yok olun. Televizyon dünyasının en büyüğü en soluklusu odur kimseler alınmasın. O istedi diye konsolos köpeği gibi geldik’ dedi.

Seda Sayan, ‘Bülent Hanım ve Muazzez Abacı sabah saat 6’da geldiler. Bülent Ersoy programda sıfır koltuk, hiç oturulmamış koltuk istiyor. Sıfır koltuk koyduk’ dedi.

Mehmet Ali, ‘Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Hasan Bora, Mehmet Şehirli bütün paramı konkende aldılar. Parasız kaldım. Ciddi ciddi ağladım. Eve ne götüreceğim diye ağladım.

Bülent Ersoy, ‘Ben on bin mark verme sözü verdim. İbrahim’e de ver dedim. Mehmet Ali alamam parayı dedi. Camı açtı kendini camdan attı sekizinci kattan attı. Ben bayıldım. Yoksa beni kandırmışlar’.

Programda Mehmet Ali Erbil Türk sanat müziği söyledi. Programda Muazzez Abacı Fahrettin Aslan’la Mehmet Ali’nin şarkıcılığını tartıştıklarını ve kendisinin altında solist altı çalıştığını söyledi.

BÜLENT ERSOY “ŞU AN KALBİM DOLU”

Bülent Ersoy, ‘Aşktan sabıkalıyım. Şu an kalbim dolu. Beyaz’ı erkek olarak beğenmiyorum. Beyefendiliğini beğeniyorum. Ben evlenmem’ dedi.

Seda Sayan, ‘Çok erkek dövdüm’ dedi.

MUAZZEZ ABACI “12, 13 YILDIR SEVGİLİM YOK”

Muazzez Abacı, ‘Hasan Heybetli aşkı ile beni çok hırpaladı. 12 13 yıldır sevgilim yok. İstemiyorum. Torunum hayatımı çok doldurdu’ dedi.

Seda Sayan ‘Mehmet Ali Kıbrıs’ta Bülent Ersoy karşısında pantolonunu indirdi. Bülent Ersoy yüzünü kapatıp ‘pis abdestimi kaçırdın’ dedi.

Programda et sever Bülent Ersoy, Mehmet Ali Erbil’in elinden etten pasta yedi.
Editör: TE Bilisim