Seda Sayan şov yaptı

Seda Sayan bayram konseri için Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Adeta “Seda Sayan Show” tadında geçen konserde ünlü sanatçı göğüs dekolteli kıyafeti ile dikkat çekti.

Seda Sayan’dan önce sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ise önce kızı Yasmin ile sahneye çıktı. Baba-kız şovun ardından da Mali, yedi yıl evli kalıp 21 yıl önce boşandığı ikinci eşi Nergis Kumbasar ile sahnede dans etti.

Maile sahneye çıktılar…

Kurban Bayramı’nda Kıbrıs’ta ünlü sanatçıların konserleri içinde en dikkat çekeni Seda sayan oldu. Ünlü sanatçı Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkarken sahnede ünlüler geçidi vardı. Seda Sayan’dan önce sahneye çıkarak gecenin şovunu yapan Mehmet Ali Erbil’in sürpriz misafirleri vardı.

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin ile birlikte objektife böyle poz verdi.

Yedi yıl evli kaldığı ve bundan 21 yıl önce boşandığı iki numaralı eşi manken Nergis Kumbasar ve kızları Yasmin’de onu izlemeye gelenler arasındaydılar. Mali sahneye önce kızı Yasmin’i aldı ve baba-kız birbirlerine sarılarak şarkılar söylediler adeta gövde gösterisi yaptılar.

İki numaralı eşle dans…

Mehmet Ali Erbil hızını alamadı ve bu kez Yasmin’in de annesi olan 21 yıl önce boşandığı ikinci eşi Nergis Kumbasar ile sahneye çıktı. Tiyatro sanatçısı Tarık Ünlüoğlu’nun söylediği romantik şarkı eşliğinde dans eden eski karı-kocanın neşesine diyecek yoktu. Yakında aynı reklam filminde de karı koca rolünü oynayacak Mehmet Ali ve Nergis Kumbasar adeta evli oldukları yılları yad ettiler.

Seda söyledi Didem oynadı…

Girne Rocks hotel’in bayram konseri sanatçısı ise Seda Sayan idi. Ünlü sanatçı tek gecelik konserinde sahneye çıktı ve adeta “Seda Sayan Show” yaptı. Nur Yerlitaş imzalı göğüs dekolteli kıyafeti ile sahneye çıkan ünlü sanatçı şarkıları ile coşturdu. Kendisini izlemeye gelenler arasındaki ünlü sanatçı dostları ve arkadaşları ile de yakından ilgilenen sanatçı şarkılarını onlarla birlikte söylemeyi de ihmal etmedi. Tiyatro sanatçısı Oya Başar’ın kucağına oturan Seda Sayan modacı Nur Yerlitaş ile de şarkı söyledi. Seda Sayan’nın sahnesine çıkan son ünlü isim ise Oryantal Didem oldu. Ünlü oryantal Seda Sayan şarkı söylerken şarkısına eşlik ederek izleyenleri büyüledi.

Seda Sayan, bir ara Oya Başar'ın kucağına oturdu.

Seda Sayan’ı izleyenler arasında Oya Başar, Emel Müftüoğlu, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, Nur Yerlitaş dikkat çekti…

Editör: TE Bilisim