Ailece tatil yapmak için neden Sri Lanka’yı seçtiniz?
Elizabeth Hurley: Avustralya ve İngiltere arasında rahatça tatil yapabileceğimiz bir lokasyon ararken buraya karar verdik.
Shane Warne: 1992 yılında, kariyerimin dönüm noktalarından biri olan Sri Lanka’da test maçına çıktığımdan beri burası benim favori lokasyonlarımdan biri. Bölgede yaşanan trajik tsunaminin ardından çocuklara ve zarar gören insanlara yardımcı olabilmek için de elimden geleni yapmıştım. 

Altı kişilik ailenizle ilk tatiliniz mi bu?
S. Warne: Hayır, birkaç kez daha hep birlikte tatile çıkmıştık. Geçtiğimiz yaz, Karayipler’de hep birlikte tatil yaptık, gerçekten inanılmazdı. Noel’i ise Avustralya Hunter Vadisi’nde yine hep birlikte geçirdik. 

Tüm çocukların bir araya gelmesi nasıl bir duygu?
E. Hurley: Bir çocuğum varken şimdi dört çocuğumun olması benim için büyük şans. Shane’in zaten üç çocuğu vardı, ona bir çocuk daha eklendi; sanırım o büyük bir fark hissetmemiştir. Damian onlara bayılıyor ve dört kişilik odalarında hep birlikte uyuyorlar. 
S. Warne: Bence önemli olan dinamik dört çocuğun anlaşıyor olması. Hep birlikte oynuyorlar ve hepsi de çok mutlu oluyor. Damian’ın aralarına katılması harika oldu. Birlikte harika şarkı söylüyorlar.

Elizabeth, birden bire büyük bir aileniz olduğuna inanabiliyor musunuz?
E. Hurley: Aslında, bir düğmeye basarak sanki her şeyi hızlandırılmış şekilde yaşamışım gibi oldu. Dokuz yaşından 10 yaşına basan bir çocuğum varken, şimdi dört çocuklu büyük bir ailemiz oldu. Hepimiz bir araya geldiğimizde harika anlar oluyor, bunu seviyorum. Brooke, Summer ve Jackson’ın anneleri var, ben elimden geldiği kadarıyla, olabileceğim en iyi üvey anne olmaya çalışıyorum. Çok şanslıyım ki hepsi de hayran kalınacak çocuklar. 

SÜİTİMİZDE DİZLERİMİN ÜZERİNE ÇÖKÜP TEKLİF ETTİM

Altı aydır nişanlısınız, evlilik planlarınız yakın mı?
E. Hurley: Kesinlikle öyle! Hepimiz adına harika bir yaşam kurmak için neler yapabileceğimiz üzerine saatlerce konuşuyoruz.

Elizabeth, Shane’in evlilik teklifi sürpriz miydi?
E. Hurley: Gerçekten benim için büyük sürpriz oldu ve çok duygulandım. Mutlu oldum, aynı zamanda şoke oldum. 

Bu, uzun zamandır planladığın bir şey miydi?
S. Warne: Haberlere bakılırsa, kalabalık bir restoranda, yakın arkadaşlarımızın yanında, dizlerimin üzerine çökerek Elizabeth’e evlenme teklif etmişim. Aslına bakarsanız, bizimki çok daha özeldi. Oteldeki süitimizde, dizlerimin üzerine çökerek Elizabeth’e evlenmek teklif ettim. Şanslıyım ki, Elizabeth’ten ‘evet’ cevabı aldım. Oldukça romantik bir andı.

Yüzüğü ve tasarımını siz mi seçtiniz?
S. Warne: Muhteşem bir taş olan safir olmasını istedim, bu seçim öncesinde uzun araştırmalarım oldu. Aslında burada ipucu, duygularınızı dile getirecek mücevherin hangisi olacağına karar vermenizde gizli. Tüm erkeklere tavsiyem, yüzüğü elinize alıp spontane davrandığınızda, size ‘vayy’ dedirtecek bir parça olmasını sağlamak. İşte o zaman yüzde yüz güzel bir seçim yapmış oluyorsunuz. Bunu aklımda tutarak yüzlerde mücevhere baktım, birçok mağaza ve butik gezdim, ta ki mükemmel olanı bulana kadar... Ve evet, her şeyi ben seçtim.
AYRILIK KARARIMIZIN YANLIŞ OLDUĞUNU KISA ZAMANDA ANLADIK

Evlilik hakkında daha önce konuşmuş muydunuz?
S. Warne: Nişanlanana kadar evlilik hakkında hiç konuşmamıştık ama gelecekle ilgili ve birlikte olduğumuzda ne kadar mutlu olacağımızla ilgili her zaman sohbet ediyorduk.
Tüm bu anlattıklarınız kulağa oldukça romantik geliyor.
E. Hurley: 2010 yılının temmuz ayında tanıştık ama birbirimizle romantik olarak görüşmeye başlamamız zaman aldı. Bu süreç içerisinde harika bir iletişimimiz vardı ve birbirimizi çok iyi tanıdık. Geçekten eski moda bir ilişki oldu bizimki.
Ayrıldığınız hakkında haberler de çıktı, bunlar doğru muydu?
E. Hurley: Evet. Ama kısa bir zaman içinde yanlış karar verdiğimizi anladık ve bir araya geldik. 
S. Warne: Elizabeth’in de söylediği gibi, evet kısa bir ara verdik ama özel olduğumuzu fark ederek bir araya geldik. 
İlişkinizin ciddi olduğunu nasıl anladınız?
S. Warne: Birlikte daha çok zaman geçirdikçe, birlikte zaman geçirirken ne kadar eğlendiğimizi fark ettik. Birbirimizi eğlendiriyor ve güldürüyor olduğumuzu, çok iyi arkadaş olduğumuzu fark ettik ve daha da mutlu olduk. Aslında bir de aynı zamanda birbirimizi çok çabuk anlıyoruz.
E. Hurley: Shane’le olduğum zamanlarda gerçekten inanılmaz mutlu oluyorum. Çok fazla ortak yönümüz var. Birlikteyken enerjimiz yüksek oluyor ve birbirimizin yanındayken inanılmaz rahat oluyoruz. 
S. Warne: Birlikte olduğumuzda, sonsuza kadar ‘biz’ olacağımızı hissediyorum. Birbirimizi çok çabuk anlıyoruz, bu da bizi çok mutlu ediyor. Çoğu konuda ortak görüşlerimiz oluyor, gerçekten aynı hissediyoruz. Saatlerce ve saatlerce konuşabiliyoruz. 

ÖNEMLİ OLAN, SEVDİKLERİMLE BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRMEK

Arun’dan ayrıldıktan sonra, Shane ile olan ilişkini basına açıklamaya nasıl karar verdin?
E. Hurley: Yıllar boyunca benimle ilgili yanlış ya da hatalı çok fazla şey yazıldı ama şimdi her şey su yüzüne çıktı. 
Evliliğinizin bitme sebebiyle ilgili olarak basının çok fazla baskısına maruz kaldınız değil mi?
E. Hurley: Kötü zamanlarımda kendime konsantre olmamın ne denli önemli olduğunu öğrendim. 1996 yılında babam öldüğünden beri, neyin önemli neyin önemli olmadığını artık çok daha iyi biliyorum. Benim için önemli olan şey, elimden geldiğince sevdiğim insanlarla birlikte zaman geçirebilmek. Tüm odağım sevdiklerim. Başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. En büyük korkum sevdiğim birine zarar vermek ve öyle bir şey olursa eğer, kendimi çok korkunç hissediyorum.
Bu zor zamanları nasıl atlattınız?
E. Hurley: Harika bir ailem ve harika arkadaşlarım var. Eğer gerçekten rencide olmuşsam, nereye sığınacağımı biliyorum, onların yanımda olduğunu bilmek rahatlatıyor.
ESTETİĞİM YOK

Elizabeth Hurley: “Size yüzde 100 olarak söyleyebilirim ki hiçbir estetik operasyon ya da farklı bir müdahale geçirmedim. Çizgilerim olduğunu biliyorum, ama onlar gerçek Elizabeth.”
ŞAŞKIN TAKLİDİNE ÇOK GÜLÜYORUM

Bize Glorious Good-wood’daki ilk buluşmanızı anlatır mısınız? Birbirinizle çok eğleniyor gibi görünüyorsunuz...
Elizabeth Hurley: Aynı akşam yemeğine davet edilmiştik ve Shane beni çok eğlendirmişti. Shane ‘Avustrayalı’ aksanıyla konuştuğunda ya da şaşkın taklidi yaptığında beni çok güldürüyor. Shane ile birlikte eski Youtube videolarından, hakemlerin karar verdikleri anlardaki yüzlerini izleyip gülüyoruz.
                 
Röportaj: Juliet HERD / Fotoğraf: Jonathan BOOKALLIL / Derleyen: Gözde YÖRÜKOĞLU
Editör: TE Bilisim