BENGÜ SPOR ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Türk pop müziğin başarılı seslerinden olan Bengü önceki gün Zorlu alışveriş merkezinde objektiflerimize yansıdı. Sempatik tavırları dikkatlerimizden kaçmayan güzel popçu spordan çıktığını ve alışveriş için mağazaları gezdiğini söyledi. Alışveriş sonrası Plus Kitchen adlı restoran da akşam yemeği yiyen Bengü daha sonra Zorlu'dan ayrıldı.

ZUHAL TOPAL'IN KEYFİ YERİNDE

Ekranların başarılı oyuncularından Zuhal Topal alışveriş için Zorlu'daydı. Arkadaşları ile beraber yılbaşı alışverişi yapan Zuhal Hanımın her zamanki gibi keyifli hareketleri dikkatlerimizden kaçmadı.


HALİT ERGENÇ'İN SİNEMA KEYFİ

Halit Ergenç objektiflerimize geçtiğimiz günlerde geldiği Zorlu alışveriş merkezinde yansıdı. Tek başına sinema keyfi yapan Halit Bey sinema sonrası izlediği Gece Vurgunu adlı filmi çok beğendiğini söyledi. Sinema sonrası Zorlu alışveriş merkezinde bir süre mağazaları dolaşan Ergenç daha sonra kendi aracıyla alışveriş merkezinden ayrıldı.


SİBEL CAN ÇOCUKLARIYLA ALIŞVERİŞ YAPTI

Sibelcan küçük oğlu Emir ve kızı Melisa ile birlikte geldiği Zorlu da objektiflerimize yansıdı. Başarılı şarkıcı çocuklarıyla birlikte mağazaları dolaşarak yaklaşan yeni yıl öncesi bolca alışveriş yaptı. Alışveriş sonrasında hep birlikte akşam yemeği yiyen aile daha sonrasında alışveriş merkezinden ayrıldı.

Sibel Can çocukları Melisa ve Emir ile görüntülenince makyajsız olduğu için olsa gerek yüzünü buruşturdu.



YELDA DEMİRÖREN FİLM SEÇMEKTE KARARSIZ KALDI

Yıldırım Demirören’in kızı Yelde Demirören geçtiğimiz günlerde Zorlu da görüntülendi. Tek başına vizyondaki filmlere bakan ve kararsız kalan Demirören en sonunda “ Tanrılar ve Krallar” adlı filmde karar kıldı. Arkadaşlarımla birlikte sinemaya gitmeye karar verdik fakat film seçme işi bana kaldığı için biraz zorlandım ama güzel bir film tercih ettim diye düşünüyorum” dedi. Sonrasında arkadaşlarıyla buluşan Yelda Demirören film öncesi kısa bir alışveriş turu yapmayı da ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim