Ünlü sanatçı Sibel Can, küçük oğlu Emir’in babası Sulhi Aksüt’le boşandıklarını ve iddia edildiği gibi aynı evi paylaşmadıklarını söyledi. Boşandığı eşiyle ortak bir çocukları olduğunu ve her medeni ayrılan insan gibi zaman zaman görüştüklerini kaydeden Sibel Can bunun dışında çıkartılan söylentilerin gerçek olmadığını kaydetti.

TV8′den Cengiz Semercioğlu ile Sema Denker’in programına konuk olan Sibel Can, aynı kanalda ekrana çıkan Okan Bayülgen’in programı ‘Kral Çıplak’a katılması konusunda davet aldı. Bu davete ‘Kraliçe Çıplak’ diyerek kahkaha ile karşılık veren Sibel Can, “Öyle hemen olmaz, biraz koşması lazım, biraz uğraşacak” diyerek teklifi şaka yollu olsa da geri çevirmiş oldu.

"Yine dizilerde oynamak isterim"
Albümünün İstanbul’daki ikinci konserini 5 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceğini kaydeden Sibel Can dizilerde oynaması için çok sayıda teklif geldiğini kaydederek, “Yine dizide oynamak isterim. Bana uygun, beğendiğim bir rololursa neden olmasın” diyerek kapıyı açık bıraktı.

Oğlu Engin Can’ın Amerika’da eğitim gördüğünü kaydeden vurgulayan Sibel Can, “Onu çok izledim. Kıbrıs’ta konserim var. Onu verdikten sonra Miami’deki evime gideceğim ve biraz dinlenip hasret gidereceğim.” diye konuştu.

Sibel Can: Gülben Ergen ve Demet Akalın’a kırgınım
Dün TV8’deki “Böyle Bir Şey Var mı?” programına konuk olan sanatçı, nikâh şahidi olmadığı için Twitter’dan kendisini sert sözlerle eleştiren Demet Akalın ve kendisiyle aynı uçakta seyahat ettikten sonra “Ben her zaman önde otururum. Bir numara benim. Herkes arkamda oturur” diyen Gülben Ergen’le artık görüşmediğini söyledi: “Gülben’e kırgınım. Herkes yerini, haddini bilecek. Demet’e de kırgınım. Allah yollarını açık etsin. Ben kırıldığım insana bir şey olmamış gibi davranamam. Ben başkayım, ben güzelim, ben iyi kalpliyim. Ben böyleyim. Kırıldım mı affetmem.”

"Aşk istemiyorum"
Aşk hayatı hakkındaki soruları da yanıtlayan Can, “Aşk istemiyorum da, düşünmüyorum da. Yalnızlık bende asil duruyor. Ben böyle mutluyum. Dertsiz başıma dert almak istemiyorum. Yine de büyük konuşmuyorum, günün birinde olur mu bilmem” dedi.




Editör: TE Bilisim