7 Nisan Cumartesi gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki Bülent Ersoy & Muazzez Abacı & Adnan Şenses konserimizin hemen öncesindeki röpörtaj sırasında Muazzez Abacı’nın, Bülent Ersoy için kullandığı cümlelerin nedeninin “Provalar sırasında yaşanan Bülent Ersoy’un Muazzez Abacı’nın elinden mikrofonunu alması neticesinde yaşandığı” 3 gündür yazılı ve görsel medyada yer almakta.

Konserlerin yapım firması olarak açıklama yapma gereği duymaktayız.

Konser günü, konser öncesi Sn. Bülent Ersoy, tek başına ses provası yapmıştır. Provalar sırasında ne Sn. Abacı, ne de Sn. Şenses’le bir araya gelmemişlerdir. Kaldı ki, birlikte prova yapılsa dahi, iddia edildiği gibi Sn. Ersoy’un başkasına ait olan mikrofonu kullanması sözkonusu değildir, zira Sn. Ersoy’un kendisine ait özel mikrofonu ve nota sehpası vardır, ve konserlerinde sadece bu özel mikrofonuyla şarkılarını icra etmektedir.
Biz her 3 değerli sanatkarımızla defalarca büyük konserlere imza atmış bir yapım firması olarak belirtmek isteriz ki, Sn. Muazzez Abacı’nın söylediği sözler, tamamen sahne stresi nedeniyle yaşanılmıştır. Zira konserin ilerleyen dakikalarında, hiçbir agresif tavır, Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahnesinde yaşanmamıştır. Konser sonrasında da Sn. Bülent Ersoy, Sn. Muazzez Abacı’nın davetine iştirak edip, birlikte eğlenmeye gitmişler, bu da magazin muhabiri arkadaşlarımız tarafından görüntülenmiştir.
14 Nisan Cumartesi gecesi, Türk Sanat Müziği’nin 3 devi Bülent Ersoy & Muazzez Abacı & Adnan Şenses’le birlikte, Ankara Anadolu Gösteri Merkezi’ndeyiz.

Saygılarımızla.

SİNAN KUZUCU
E.M.S. PRODÜKSİYON
Editör: TE Bilisim