İşte o açıklama:

AÇIKLAMAK İSTEDİM !

Bugün 6 Mayıs Pazartesi. Saat altı. Hava çok güzel umarım güzel vakit geçiriyorsunuzdur. 

Biz iki gündür sosyal medyada benimle ilgili bir takım paylaşımlar, haber ve yorumlarla ilgileniyoruz.  Konuyla ilgili açıklama yapmamı bekliyorsunuz biliyorum. Şimdi anlatacağım size. 

Geçen sene Harbiye Açıkhava'da yapacağımız konserin öncesinde, öğlen saatlerinde yurt dışından gelen konuk sanatçımı almak için üyesi olduğum otelin ve restaurantın önüne gittim. Bu arada bahsi geçen sanatçı ''dostum'' olduğu için kendi arabamla aldım. Konu bir gece kulübünde eğlence öncesi değil, gündüz vakti yaşandı. Üyesi olduğum yere arabamı park etmek için sürekli girdiğim otelin önüne yer olmasına rağmen Görevli "giremezsiniz" dedi. Ben de tekrar dedim ki; ''Buraya ben daha önceden girebiliyordum. Bir sorun yok.'' Bu sözlerime rağmen görevli ısrar etti ve ''Giremezsiniz'' dedi ve bana hoş olmayan bir tavırla aracı kaldırıp kenara koymamı söyledi. Ben de inip görevliye konuşmak için yanına gittim. Yani tamamen insani tavırlarımla gidiyorum. Ama üslup hiç değişmiyor. Tavır hep aynı. ''Lütfen bugün Harbiye Açıkhava'da konserim var ve ben çok heyecanlıyım. Bana yardımcı olun. Aracı koymam lazım buraya, ben her zaman koyuyorum. Koyalım... Ben şu arkadaşımı alıyım. Hadi gidelim bir an önce... Sizi de davet edeyim.'' sözlerime rağmen üslup yine değişmedi. Bu arada altını çizmek istediğim çok önemli bir konu var. Tüm bunlar olurken ben asla ama asla küfür etmedim. Asla rencide edecek bir tavrım olmadı bahsi geçen şahısa.

Hele ki "Ekmeğinle oynarım" diye bir lafı ben söyleyemem. Böyle bir şey mümkün değil. Yani bu lafı çok kendini kaybetmiş bir insanın söylemesi lazım. Ben her gün sürekli gittiğim, konser verdiğim ya da başka bir münasebetle yanından dahi geçtiğim güvenlik görevlisi arkadaşlarıma selam verirken, bir başka insana böyle bir tavır... Asla... 

Arkadaşlar ben normal bir müzisyenim. Şarkı söyleyen, sizlere ulaşan, sizlere dokunan, beraber muhabbet ettiğiniz birisiyim yani. Bunun böyle olması hiç doğru değil, herkesin bilmesini istiyorum bunu. Ben "Ekmeğinle oynarım" diye bir laf kullanmadım ve asla küfür etmedim. Bana nasıl üslup ve tavırda yaklaştıysa ben de nezaketime rağmen bir süre sonra artık "olmasın böyle" dedim. Lütfen dedim ve münakaşa başladı. 

Şimdi devam ediyorum. Biz konserlerimizi yapıyoruz arkadaşlar, yine devam edeceğiz. Şarkı söyleyeceğiz,  sizlerle buluşacağız. Biz Avustralya'ya da gittik, biz Avrupa'nın her yerini de doldurduk. Bize gelen bizim yanımızda olan bir çok dostumuz var. Onları kırmamak için bu videoyu çekiyorum. Çünkü gerçekleri bilmeleri lazım...

Ve benim için bir liralık adam diye, 1 TL'lik adam diye konuşanlara şöyle söyleyeyim. Ben sokaktan utanmıyorum. Ben sokağı çok sevdim, çok güzel bir deneyim oldu o dönem benim için. Bir çok yerde sahneye çıktım. 12-13 yıldır şarkı söylüyorum, bir çok müzik dalında dostlarımla beraber bir şeyler yapıyorum. Ben  şarkı söylüyorum ve herkesin şunu bilmesini istiyorum. Samimiyetime güvenin. Şöhret budalası olmayacak kadar akıllı biriyim. Şöhret budalası olsam bile, yanımda beni o duruma sokmayacak çok güvendiğim dostlarım ve ailem var. Sizleri çok seviyorum. Bu konu yargıya taşınmıştı geçen sene zaten. Ben yargıya güveniyorum. 

Benim bir hatam var ise eğer cezamı çekmeye razıyım. Bu konu ile ilgili hiç şüpheniz olmasın. Ama onun dışında söylenilenlerin hiç birisini kabul etmiyorum. Hepsi yalandır. Sizleri çok seviyorum. İyi bir yaz olsun, iyi bir ramazan olsun, serin bir ramazan olsun, yeşillik içerisinde olsun. Görüşmek dileğiyle.

KORAY AVCI  

Editör: TE Bilisim