Oyuncu Şükran Ovalı, oynadığı Familya isimli dizide Fernebahçelileri kızdıran sahnenin ekrana gelmemesi talebinde bulunduğunu açıkladı...

Oyuncu Şükran Ovalı, oyadığı Familya isimli dizie Fernebahçelileri kızdıran sahnenin ekrana gelmemesi talebinde bulunduğunu açıkladı. Kendisinin bu talebine rağmen sahnenin yayınlandığını aktaran Ovalı, Twitter adresinden bir açıklama yaptı.

Bu sezon Beşiktaş'ta forma giyen eski Fenerbahçeli oyuncu Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı, FOX TV'de oynadığı Familya adlı dizideki bir sahnede, senaryo gereği söylediği sözleriyle Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Ovalı, dizideki sahnesinde senaryo gereği, "R"leri söyleyemeyen bir karakterle konuşurken "Evet 'R'leri söylemek çok önemli" dedi. Ovalı daha sonra, R'lerin söylenip söylenmemesine ilişkin dikkat çekici sözler sarf etti. Sahnenin sonunda da Fenerbahçe ismi"Fenevbahçe" diye telaffuz edilince sosyal medyada büyük tepki gösterilmişti.

Oyuncu,  tepkilerin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise söz konusu sahnenin, yanlış anlaşılacağını belirterek yayınlanmaması talebinde bulunduğunu aktardı. Ovalı, "Tüm fenerbahçelilerle ve kamuoyuyla paylaşmak istedim" diyerek şunları açıkladı:

Editör: TE Bilisim