Hülya Koçyiğit, 56 yıllık arkadaşını programında ağırlamanın keyfini yaşarken, Süperstar samimi itiraflarda bulundu. Kasımpaşa da Askeri Hastane de doğduğunu itiraf eden Pekkan, yıllardır röportajlarında Kadıköy Haydarpaşa olarak belirttiğini gerçeğin Kasımpaşa olduğunu söyledi.

Fikret Şenes'i hastayken ziyaret etmediği gerekçesi ile Şenes'in ailesi ile sorunlar yaşayan Ajda Pekkan, müziğe başlamasında yardımcı olan Fecri Ebcioğlu ile de geçmişte sorunlar yaşadığını belirterek, araları açılınca kendisi için hazırladığı "Bu ne biçim hayat" adlı şarkıyı Semiramis Pekkan'a verdiğini belirtirken, "olmaması gereken şeyler yaşandı ama iyi ki şarkıyı Semiramis'e vermiş" şeklinde konuştu.

Sezen Aksu ile ilgili bir anısını da paylaşan Ajda Pekkan, 70'li yıllarda sık sık Paris'e gidip geldiği dönemlerde kendisinin vokale ihtiyacı olduğunu ve arkadaşlarının da vokalist olarak Sezen Aksu'yu önerdiklerini söyledi.  Süperstar, "Kendisini aradım birgün, ben Ajda Pekkan diyerek, o da 'bende İngiltere Kraliçesi'yim" diyerek telefonu kapattığını söyledi. 

Süperstar'ın sinema ve müzik kariyerinin yer aldığı program arşivlik bir bölüm olarak TRT arşivine geçti.

Editör: TE Bilisim