Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu ünlü oyuncu Tamer Karadağlı oldu. Son filmi ‘Pamuk Prens’ için kamera karşısına geçen Tamer Karadağlı, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya takipçilerinin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

İstediğim Hayatı Yaşadım

Çok şanslı bir insan olduğunu ve şimdiye kadar istediği hayatı yaşadığını belirten Tamer Karadağlı “Ben şanslı bir insanım. Şundan dolayı; istediğim mesleği yaptım ve istediğim hayatı yaşadım. Iyisiyle kötüsüyle bu hayat benim. Çok çalkantılı şeyler de yaşadım ama hayal ettiğim mesleği yaptım. Ben hep oyuncu olmak istedim. İstediğim kadınla evlendim. İstediğim hayatı yaşadım. Şimdi ki en büyük hayalim de kızımın kendi hayallerini gerçekleştirmesi. Yani hangi mesleği seçerse seçsin bir baba olarak, bir ebeveyn olarak benim görevim kızımın hep yanında olmak. Onu desteklemek. İleride oyuncu olmak ister ya da müzisyen olmak ister ya da derki ben restoran açacağım. Ne istiyorsa onu yapacak.” dedi.

Türk Dizisi Izlemiyorum

Türk dizilerini izlemeye vakit ayıramadığını belirten Tamer Karadağlı “Türk dizilerini epey bir süredir izlemiyorum çünkü çok fazla dizi var. Benim de çok fazla filmim var. Çok fazla sinema filmi izliyorum. Yabancı filmleri izliyorum. Ama işte nasıl çekiliyor?, ışığı nasıl yapmışlar?, rejisi nasıl?... Biraz daha mesleki anlamda değerlendiriyorum ama Türk dizilerini izleyemiyorum çünkü çok uzun. Bitmiyor diziler. Her hafta bir televizyon filmi yapıyorlar” dedi.

40 Yaşıma Kadar Dövme Sevmezdim

Kızının adını koluna dövme yaptıran Tamer Karadağlı “Zeyno dövmemin üzeri kapatıldı. Sol koldan Sağ kola geçti. Daha büyük bir şekilde yazıldı. Ben dövme hiç sevmezdim. 40 yaşıma kadar hep ‘o ne ya öyle dövme mövme! Bize uymaz öyle şeyler diyordum.’ İnsanın çocuğu olunca yapmam dediği her şeyi yapabiliyor. Ben de kızımın adını yazdırdım. Bir de omzumda kartal dövmem var” dedi.

Kız Babası Olunca Değiştim

Kız babası olmanın kendisinde çok şey değiştirdiğinden bahseden Tamer Karadağlı “Ebeveyn olmak çok özel bir şey, inşallah bunu herkes yaşar. İnsanın çocuğu olunca dünyaya bakışı değişir derler ya? Gerçekten doğru. Hakikaten dünyaya bakışınız değişiyor. Ama bir erkeğin, hele ki ‘çapkın’ bir erkeğin kızı olduğu zaman kadınlara bakışı değişiyor. Kadınlara daha saygılı, daha dikkatli ve daha özenli olmaya başlıyor. Çünkü Zeyno benim için ne kadar değerliyse her kadın kendi babası için o kadar değerli. Kendi babasının Zeyno’su” dedi.
Editör: TE Bilisim