3 gün süreyle hastanede kalan Yıldız’ı eşi İbrahim Tatlıses biran olsun yalnız bırakmadı. Sezaryen yöntemiyle 3 kilo 715 gr ve boyu 53 cm Elif Ada bebeği dünyaya getiren Yıldız, bebeğinin ve kendisinin sağlık durumunun normale dönmesiyle kaldığı hastaneden taburcu oldu.

BEBEĞİNE İÇİ GİDİYOR

Geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı hastanede Tatlıses ve Yıldız yer altında bulunan otopark kapısından çıkış yaptı. Tüm çabalarına rağmen çift hastane yakınlarında bulunan trafik ışıklarına takılınca ilk kez minik kızları Elif Ada ile görüntülendi. Bir hayli neşeli oldukları gözlenen çiftin gülücükleri bir an olsun yüzlerinden eksik olmazken, Yıldız’ın bebeğine içi giden bakışları ve onunla oynayıp konuşması objektiflere takıldı. Çift daha sonra Tatlıses’in geçtiğimiz aylarda satın aldığı Kağıthane Finanskent Konutların’da bulunan yeni evlerine geçtiler.


Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses eşi Ayşegül Yıldız ve yeni doğan kızları Elif Ada ile birlikte Maslak Acıbadem Hastanesi'nden taburcu oldu. Çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.


(Kaynak: Nuri Altuntaş / Akşam)
http://www.aksam.com.tr/magazin/ibrahim-tatlisesin-esi-aysegul-yildiz-ve-elif-ada-bebek-taburcu-oldu/haber-185655
Editör: TE Bilisim