30 yıllık CHP’lileri “sol”ladım.

CHP’nin 7 Haziran genel  seçimleri öncesinde yaptığı önseçimlere katılan Tuğba Özay, “20 günlük çalışmayla 30 yıldır CHP’nin içinde olan isimleri geride bıraktım” dedi.
Bir dönemin ünlü mankeni  şarkıcı Tuğba Özay, Burçin Atılgan’ın sunduğu Planet Mutfak TV’de yayınlanan Mutfakta Star Var programına konuk oldu. Özay, program boyunca bir yandan yemek yaptı bir yandan da siyaset macerasını anlattı.
İstanbul 1. Bölge'de ön seçimlere girerek ve 5 bin 300 oy aldığını söyleyen Tuğba Özay “Bambaşka bir kulvarda tanınıyordum. Partinin içinde hiçbir tabanım yoktu. 20 günlük bir seçim çalışması yaptım. Ama o 20 gün içinde 30 yıldır partinin içinde siyasetin içinde isimleri geride bıraktım. Bu da seçmenin  bana güvendiğini gösterdi” diye konuştu.
Hedef Meclis
Siyasetin uzun soluklu bir süreç olduğunu belirten Özay,  “ Bundan sonraki gelecekle ilgili planlarımda siyaset tabii ki olacak kesinlikle. Mecliste görev almak istiyorum. Bir de zaten şöyle bir şey var.  Vatan millet için bir şeyler yapmak istiyorsan sabırlı davranacaksın. İlk deneyimimdi. Çok iyi bir çıkıştı“ dedi.
Ön seçim nedeniyle gittiği her yerde iyi karşılandığını belirten Özay,  “Mahalli temsilciliklerine gittiğimizde konuşma yaptığımızda, insanlar çok dikkat ediyor tabi beden diline, tavrına, üslubuna, ses tonuna vurgularına kadar… Çok iyi tepkiler aldım” diye konuştu.
Seçmen beni tanıdı
Seçim çalışmaları sırasında insanların bana “Tuğba Hanım siz 170 miletvekili adayı arasında en güçlü, en tutarlı konuşmayı yapanlardansınız” diyerek takdirlerini dile getirdi. Bu da benim doğru yolda olduğumu gösterdi.  Artık seçmen beni tanıdı. Bundan sonraki süreçte siyasetle ilgili bir şeyler yapacaksam benim için iyi bir girişim oldu” dedi. 
Editör: TE Bilisim