Ünlüler Uçankuş'un iftar yemeğinde buluştu. 

Bülent Ersoy sanat dünyasında ağırlığını hemen herkese kabul ettiriyor. Bunun son örneği ise önceki gece Uçankuş Medya'nın verdiği iftar yemeğinde yaşandı. Gecenin ağır ismi olarak iftarın açılması için dua eden Ersoy'un elini öpmek için sanatçılar sıraya girdi. Petek Dinçöz'ün ardından, Davut Güloğlu, Latif Doğan, Hatice ve Lara'da Diva'nın elini öperek ona saygıda kusur etmediklerini gösterdiler.

'SİZİ KAÇIRSAK KÖŞEYİZ!'
Baltalimanı Protax'ta yapılan iftar yemeğine katılan ünlüler felekten bir gece çaldılar. Sazlı sözlü iftarda Bülent Ersoy ile Petek Dinçöz'ün samimi sohbetleri dikkat çekti. Dinçöz, Ersoy'u kastederek ''Efendim sizi kaçırsak beş tane yalı alırız, maşallah takılarınız servet değerinde'' diyerek laf attı. Ersoy da bu espriye 'Şekerim bazen gece bile takılarımla uyuyorum. Koca adaylarına duyurulur'' sözleriyle yanıt verdi. Diva, 'Çok istiyorsan sana da bir tane buluruz'' diyerek Dinçöz'ü ters köşeye yatırdı.


Önceki akşam Uçankuş’un Baltalimanı Portaxe’de verdiği iftar yemeğine katılan Bülent Ersoy, toka almak için çantasını açınca ortalık karıştı.

Petek Dinçöz bunu fırsat bilip “Bakalım hocamızın çantasında neler var?” dedi, masadaki herkes Ersoy 'un başına toplandı. Tokadan parfüme, makyaj malzemelerinden ilaçlara kadar çantada ne varsa ortaya döküldü.

Bülent Ersoy ve Petek Dinçöz, oruçlarını açmadan önce uzun uzun dua etti.


Davut Güloğlu, Bülent Ersoy'un elini öperek sanatçıya saygıda kusur etmedi.


Ersoy iftar yemeğinde dua etti


Ve Petek sözünü tuttu! Diva'nın elini öperek saygıda kusur etmedi...

Petek Dinçöz, Uçankuş'un yemeğine ilk katılanlardan oldu.

Bülent Ersoy, her zaman ki gibi geceye takıp takıştırıp geldi...


Uçankuş'un iftar yemeğine çok sayıda ünlü isim katıldı.
Editör: TE Bilisim