AHMET DURSUN ve YATTARA ZORLU'DA GÖRÜNTÜLENDİ
Türki futbolunda başarılı kariyerleri ile iz bırakmış iki futbolcu Ahmet Dursun ve İbrahim Yattara Zorlu Alışveriş Merkezi’nde bir araya geldi. Son günlerde “Survivor” yarışmasına katılacağı netlik kazanan Yattara, Ahmet Dursun’dan ada hakkında bilgiler aldı. Dursun; “iki defa bu zorlu yarışmada yer aldım. Yattara benim çok yakın dostum, Ada hakkında ki bilgileri paylaştım onunla. Nasıl hazırlanması gerektiğini ve orada onu ne gibi zorluklar beklediği hakkında bilgiler verdim” açıklamasında bulundu.

SERAP TİBUK ALIŞVERİŞ TURUNDA

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Serap Tibuk, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Serap hanım, vitrinlerdeki kışlık ürünleri yakından inceledi. Tibuk, daha sonra  yakın arkadaşları ile Parle'de bir araya geldi. 
AHMET DURSUN - YATTARA
KORAY AVCI ARKADAŞLARIYLA SİNEMA KEYFİ YAPTI

Son zamanlarda iyi çıkış yakalayan Koray Avcı, önceki gün yakın bir arkadaşları ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Mağazaları dolaşıp kısa süreliğine alışveriş yapan Avcı, alışveriş sonrasında sinema katına geçerek burada  'Düğün Dernek 2' filmini seyretti.
Editör: TE Bilisim