BAŞ BAŞA ALIŞVERİŞ

ATAKAN ARSLAN - SERAP KORKMAZ BAŞBAŞA ZORLU AVM'DE DLAŞIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Survivor 2016 şampiyonu Atakan Arslan, nişanlısı Serap Korkmaz ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Baş başa alışveriş yapan ikilinin keyifli ve neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.


VAN DER WİEL - RAYN BABEL İKİ HOLLANDALI BERABER

Hollanda futbolunun iki başarılı ismi Van Der Wiel ve Rayn Babel, önceki gün geldikleri Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. İki yakın arkadaş sabah erken saatlerde geldikleri alışveriş merkezinde, kısa bir süre mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı. Daha sonra Cantinery'e giden ikili burada yemek yedikten sonra AVM'den ayrıldı.

TUĞBA COŞKUN TEK BAŞINA

Tuğba Coşkun, önceki gün tek başına geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Sade ve şık giyim tarzı ile dikkat çeken Coşkun'un, makyajsız, doğal güzelliği ise dikkatlerden kaçmadı.
HAKAN SABANCI YAKIN DOSTLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Hakan Sabancı, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Hakan bey, daha sonra Beymen'e uğrayarak siparişlerini aldı. Hakan Sabancı, daha sonra yakın dostları ile bir mekan da buluşarak yemek yeyip sohbet etti.


HALİT ERGENÇ SET ARASI ZORLU'DA STRES ATTI

'Vatanım Sensin' dizisindeki oyunculuğu ile 7'den 70'e herkesi kendine hayran bırakan Halit Ergenç, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Yalnız başına geldiği AVM'de uzun süre alışveriş yapan Ergenç, setin bir hayli yoğun geçtiğini söyleyerek ilk fırsatta burada geldiğini belirtti.
COŞKUN - ROZA SABAH

BABA KIZ SİNEMA KEYFİ

Usta sanatçı Coşkun Sabah, geçtiğimiz gün kızı Roza Sabah ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. AVM'de öncelikle mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Sabah, daha sonra bir mekana geçerek kızı ile yemek yedi. Coşkun Sabah, yorucu geçen günün sonunda sinema katına geçerek burada kızı Roza ile birlikte ''Snowden'' filmini seyrettiler.

PELİN KARAHAN

"HEYECANLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR..."


Güzel oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıyan ünlüler arasındaydı. Yaklaşık sekiz aylık hamile olan güzel oyuncu yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp kısa bir alışveriş turu yaptı. Pelin Karahan, hamileliği ile ilgili şöyle konuştu; ''Artık arkadaşlar son aylarımıza doğru geldik sayılır. Heyecanlı bekleyiş sürüyor'' dedi. Pelin Karahan, daha sonra bir mekana geçerek burada yorgunluk kahvesi içti.
Editör: TE Bilisim