MİRGÜN CABAS KIZLARIYLA ALIŞVERİŞE ÇIKTI...

Mirgün Cabas kızları Leyla ve Sare ile birlikte geldiği Zorlu Center Avm’de görüntülendi. Hafta sonu etkinlikleri kapsamında kendi şemsiyelerini kendileri tasarlayan Sare ve Leyla’yı Mirgün Cabas da yalnız bırakmadı.


Mirgün Cabas kızı Sare ve Leyla'yı yalınz bırakmadı.


Yağmur Tanrısevsin Zorlu Center AVM 'de alışveriş yaparken görüntülendi.

ALIŞVERİŞ ZAMANI


Kaçak dizisinin başarılı oyuncusu Yağmur Tanrısevsin alışveriş için geldiği Zorlu Center Avm’de objektiflerimize yansıdı. Güzel oyuncu yoğun geçen set günlerinden dolayı pek fazla vaktinin olmadığını söyledi. Boş zamanlarında alışveriş yaptığını ve yakın arkadaşlarıyla görüştüğünü söyleyen Tanrısevsin, alışveriş sonrası avm’den ayrıldı.


DEMET AKBAĞ

Başarılı oyuncu Demet Akbağ yakın arkadaşlarıyla birlikte geldiği Zorlu Center Avm’de görüntülendi. Başarılı oyuncu Akbağ dostlarıyla birlikte Eataly Restoran da öğlen yemeği yiyen Demet Akbağ daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

DOĞA RUTKAY ve KERİMCAN KAMAL HAFTASONU GEZMESİ'nde!

Güzel oyuncu Doğa Rutkay eşi Kerimcan Kamal ile birlikte geldiği Zorlu Center Avm’de objektiflerimize yansıdı. Uzun süre alışveriş merkezinde kalan yeni evli çift alışveriş sonrasında baş başa akşam yemeği yedikten sonra Avm’den ayrıldı.



PELİNM KARAHAN – BEDRİ GÜNTAY

HAMİLELİK ÇOK YAKIŞIYOR


Pelin Karahan ve Bedri Güntay çifti alışveriş için Zorlu Center Avm’yi tercih eden ünlü isimlerdendi. Doğuma az bir süre kala başbaşa zaman geçiren çift Morini Restoran da akşam yemeği yedikten sonra avm’den ayrıldı. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Pelin Karahan’a tüm sevenleri “zaten çok güzeldiniz ama hamilelik güzelliğinize güzellik katmış çok yakışmış size” yorumlarında bulundular.


MARİA ELİYEŞİL ZORLU CENTER'DA ALIŞVERİŞ YAPARKEN ŞIKLIĞIYLA DİKKAT ÇEKTİ

KISA ALIŞVERİŞ


Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden birisi olan Maria Eliyeşil önceki gün Zorlu Center Avm'de objektiflerimize yansıdı. Beymen mağazasında kısa bir alışveriş turu yapan Maria Hanım daha sonra arabasına binerek alışveriş merkezinden ayrıldı.



ZEYNEP DEMİREL

GÜZEL ANNE


Fenerbahçe spor kulübünün başarılı file bekçilerinden Volkan Demirel'in güzel eşi Zeynep Demirel minik kızı Yade ile beraber Zorlu Center Avm'deydi. Minik kızına bebek mağazalarından alışveriş yapan Zeynep Hanım alışveriş yorgunluğunu bir restoranda yemek yiyerek attı.


Günün en mutlu çifti hiç şüphesiz Pelin Karahan & Bedri Güntay'dı. Hamile olduğunu açıklayan Karahan'ın yüzünde gülücükler açıyordu.


Pelin Karahan gibi yüzündü gülücükler açan bir diğer ünlü de Yağmur Tanrısevsin'di. Güzel oyuncu objektiflere poz verdikten sonra alışverişine devam etti.
Editör: TE Bilisim