CANSU DERE SADE GÜZEL


Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu tek başına geldiği alışveriş merkezinde uzun süre mağazaları dolaştı. Makyajsız ve doğal haliyle objektiflere yansıyan Cansu Dere daha sonra Zorlu’dan ayrıldı.



ÖMÜR GEDİK YOĞUN TEMPODA

Ömür Gedik, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Yakın bir arkadaşıyla birlikte Plus Kitchen adlı restoranda oturan Ömür Gedik, uzun süre burda arkadaşıyla sohbet etti. Daha sonra alışveriş merkezinde kısa bir tur atan Gedik, “arkadaşlar yoğun tempoda çalışıyorum. Bu aralar herşey peş peşe geldi ve çok yoğun çalışyoruz.” Dedi.



AYŞE TOLGA ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU

Ekranların güzel oyuncularından Ayşe Tolga, geçtiğimiz günlerde geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Beymen mağazasına uğrayan ve burada kısa bir alışveriş yapan Ayşe Tolga, daha sonra arkadaşlarıyla buluştu. Keyifli ve yorucu geçen günün sonunda Ayşe Tolga, kendi aracıyla Zorlu’dan ayrıldı.




ÜMİT BESEN'İN KEYİFLER YERİNDE


Türk müziğinin başarılı isimlerinden Ümit Besen, eşi ve kızı ile beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Mağazaları gezerek alışveriş yapan Ümit Besen ve ailesi, yorgunluklarını bir restoranda yemek yiyerek attı.



KEMAL UÇAR YAKINDA EKRANLARDA

Ekranların genç oyuncularından Kemal Uçar, yakın dostları ile buluşmak üzere Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Plus Kitchen'da arkadaşlarıyla bir araya gelen Uçar, uzun süre burada arkadaşlarıyla oturdu. Yaz aylarında yeni dizisiyle ekranlarda ki yerini alacağını söyleyen Uçar, "Yaz aylarında, Çanakkale destanımızı anlatan güzel bir projeyle ekranlarda olacağız". Dedi.


HAKAN MERİÇLİLER ACELESİ VAR


Hakan Meriçliler'de alışveriş için Zorlu Alışveriş Merkezi'ni tercih eden isimler arasındaydı. Tek başına geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde uzun süre mağazaları dolaşan Meriçliler, alışverişini tamamladıktan sonra acelesi olduğunu söyleyerek, taksiyle Zorlu'dan ayrıldı.


ENGİN HEPİLERİ TERCİHİ METRO

Ekranların yakışıklı oyuncularından Engin Hepileri objektiflerimize Zorlu Alışveriş Merkezi'nde yansıdı. Kısa süre alışveriş merkezinde mağazaları dolaşan Hepileri, daha sonra arkadaşlarıyla buluşma yerine gitmek üzere Metro istasyonuna doğru yürüdü. Yoğun İstanbul trafiğinde en mantıklı ve hızlı çözümün metro olduğunu söyleyen Hepileri, daha sonra arkadaşlarının yanına gitmek üzere yanımızdan ayrıldı.
ÇAĞLA ŞİKEL ÇOÇUKLARI İÇİN

Çağla Şikel'i, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntüledik. Her zamanki şık görüntüsüyle objektiflerimize poz veren Şikel, "yarın Uzay ve Kuzey'in yakın arkadaşlarının doğum günü, onlar okuldayken bende hediye almaya geldim". Açıklamasında bulunun Şikel, daha sonra aracına binerek Zorlu'dan ayrıldı.

Cansu Dere şıklığıyla göz doldurdu.

Cansu Dere 

Editör: TE Bilisim