BELÇİM BİLGİN SİNEMA KEYİF YAPTI


Belçim Bilgin oğlu ve yeğeni ile birlikte geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Süper Kahramanlar adlı filme giden aile, film sonrasında Plus Kitchen adlı restoranda akşam yemeği yedi. Keyifli geçen günün ardından Belçim Bilgin, oğlu Rodin ve yeğeniyle birlikte alışveriş merkezinden ayrıldı.


KAYA – ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU

SARMAŞ DOLAŞ


Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra ile birlikte geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflerimize yansıdı. Baba kız baş başa öğlen yemeği yiyip, uzun uzun sohbet etti. Alışveriş merkezinin çıkışında araçlarını beklerken, baba kız objektiflerimize sarılarak poz verdi.

Ayrıca araç beklerken fırsat istifade Zehra, babası Kaya Çilingiroğlu ile bol bol selfie çekti.



SARP APAK

KUZENİYLE BİRLİKTE


Sarp Apak kuzeniyle birlikte geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. İki kuzen, Engin Günaydın’ın baş rolünü oynadığı bu hafta vizyona giren “İçimdeki Ses” adlı filme geldiklerini söyledi. Film sonrası kuzeni Rıfat ile birlikte kahve içip uzun süre sohbet eden Apak, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.


SERAP TİBUK

ALIŞVERİŞ KEYFİ


Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk’un eşi Serap Tibuk, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Tek başına mağazaları gezerek alışveriş yapan Serap Hanım, alışverişin ardından aracı ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nden ayrıldı.


'Çalsın Sazlar' sinema filminde sergilediği başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Belçim Bilgin çocuğu Rodin ve yeğeniyle birlikte objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu sinema ve alışveriş keyfi yaptıklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim