Ünlüler 2014'den beklentilerini sosyal medya hesaplarından dile getirdiler. İşte o mesajlar...

Tarkan: Ben öncelikle, 2014'ün insanlık için bir 'uyanış' yılı olmasını diliyorum. Doğa olmadan var olmanın mümkün olamayacağı gerçeğini özümseyerek, onunla ahenk içinde yaşamamızı temenni ediyorum. Din, dil, ırk ayrımı olmaksızın özde hepimizin aynı olduğunu, yani aynı yolun yolcusu ve bir bütünün birbirini tamamlayan parçaları olduğumuzu, ancak sevgiye sarılarak yeniden huzura kavuşulabileceğini hatırlamamızı diliyorum.

Meryem Uzerli: Yeni yılda, İnşallah bebeğim iyi ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin. İnşallah ailem, arkadaşlarım, hepimiz sağlıklı ve iyi olalım.İnşallah günün birinde yine aşık olurum ama bu sefer benim kalbimin değerini bilen iyi kalpli birine. Allah ile güçlü bir bağlantı kuran birine. İnşallah sizi güzel projelerle mutlu edebilirim. İstediğiniz her dilek gerçekleşsin diye dua edeceğim. Allah'a emanet olun Sizi seviyorum.

İbrahim Tatlıses: 2014 hepimizin kapısına bereketle Gelsin. Güler yüzle gelsin. Ağlatmadan ağlamadan gelsin. Kavgasız barışla gelsin. Bayram edasında gelsin.

Nükhet Duru: Hayat umutla başlar. Hepinize mutlu umutlu yıllar.

Nihat Doğan: Demokrasinin, özgürlüklerin, barışın, kardeşliğin, daha fazla yaşanabileceği bir yıl diliyor, yeni yılınızı  en kalbi dileklerimle kutluyorum.

Demet Akalın: İyi seneler hepimize.

Hande Yener: Herkese mutlu yıllar diliyorum.

Armağan Çağlayan: 2014 eşitlik, adalet, huzur getirsin. Mutlu yıllar.

Onur Akay: 2013 yılını kayıplarla kapattık. 2014 yılında önce herkese sağlık diliyorum. Açlık ve yoksulluğun konuşulmadığı bir Türkiye'de kardeşçe yaşamayı ümit ediyor, yeni yılınızı kutluyorum.

Tuğba Özay: Milenyum yılına gireli 14 yıl oluyor. Zaman su gibi akıp gidiyor. Zamanın ve sevmenin kıymetini bilelim. #2014

Ece Erken: Vay be koskoca yıl bitti, gitti. Hepimize mutlu seneler.

İclal Aydın: Önümüzdeki yıla huzur içinde ulaşmak dileği ile. Hepinize iyi seneler.

Editör: TE Bilisim