Sarıyer belediyesinde kıyılan nikahın şahitliğini ise Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Kural ve Kerem Çatay yaptı. Nikah töreni sırasında Ahmet Kural’ın yaptığı espriler ise tüm salonu güldürdü. Yakın arkadaşı Murat Cemcir’in de davetli olduğu nikah töreninde arkadaşına gönderme yapan Kural şahit isimlerinin okunduğu sırada kendi adı yerine Murat Cemcir demesi salonu kahkahaya boğdu. Sanat, spor ve iş dünyasından ünlü simaların katıldığı törende Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ve balet Tan Sağtürk de vardı.

Kıvanç Tatlıtuğ, gazeteci Hakan Uç ile objektife poz verdi.

Nikah törenine ilk gelen isim Kıvanç Tatlıtuğ oldu. “Bu güzel başlangıçta arkadaşımızı yalnız bırakmak istemedim“ diyen Tatlıtuğ hızla içeri girmek istedi. Son çıkanVikingler dizisinde oynayacağı haberleri sorulduğunda “ yok öyle bir şey “ yanıtını veren oyuncu salona girdi.

Nikah şahitlerinden birisi olan Ahmet Kural’da arkadaşı Murat Cemcir ile birlikte ilk önce gelen isimlerden oldu. Salonda yaptığı isim esprisi ile herkesi güldüren Kural neden böyle birşey yaptığını da açıkladı. "Benim 3. Şahitliğim daha Murat’ın hiç yok beni de en önde telefona çekiyordu o yüzden onun daha çok kıskandırmak için yaptım" diyerek arkadaşına sataştı. "İnsanın kuaförü evlenince kendi saçlarını yapmak zorunda kaldığını fark ettim" diyen Kural, Adem Terzi için de "sinemaya fön veren adam" sözlerini söyledi. Kuaför koltuğundaki konuşmalara da değinen ikili biz o koltukta dedikodu, gıybet hepsini konuşuyoruz diyerek güldürdü. Reytingleri iyi gittiği halde final yapmaya hazırlana Kardeş Payı için de 30 nisanda son bölümü oynayacak o zaman neden bitirdiğimizi açıklayacağım dedi. davetliler arasında beşiktaşlı yıldız futbolcu Gökhan Töre, Ali Ersan Duru, Tan Sağtürk, Saruhan Günel, Ali Şentürk, gazeteci Hakan Uç, oyuncular Murat cemcir, Ahmet Kural, Melisa Aslı Pamuk, Kerem Çatay, Şenol Çiçek, Burak Sağyaşar gibi isimler yer aldı

Kıvanç Tatlıtuğ
Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Ayşe - Adem Terzi çiftinin nikahına birlikte katıldılar.

Ayşe & Adem Terzi çiftine www.magazinsortie.com olarak bir ömürboyu mutluluklar diliyoruz...
Editör: TE Bilisim