İNTERNET BU KUŞAĞIN EN BÜYÜK ŞANSI OLMALI 

FOTOĞRAF: MEHMET TURGUT

RÖPORTAJ: A. DENİZ USLU


“Glam dönemine bakınca, müziklerini dinleyince çok merak ediyorum ve de hayran oluyorum. Renkli bir dönem, hipnoz ediyor dinleyeni. Bir arkadaşım var, bütün dairesini glam ruhuna göre dekore etmiş ve bu illüzyon güçlü bir etki yaratıyor. Glam yılları özgürlük demek. Benim glam kahramanım elbette David Bowie. O hala pek çok insana ilham veriyor. Lady Gaga da ondan güç almış olmalı. Geçmişi hatırlamanın ve şimdiyi yaşamanın önemli olduğuna inanıyorum bu yüzden. Bazen düşünüyoruz “bu böyle olmalı” diye ama aslında hiç biri demir gibi değil. Geçmişe bakınca da görüyoruz ki yaşamın kuralları dışında her şey zamanla değişiyor.”

“Müzik sevmeyen bir insan olabilir mi? Bedenlerimizde, kalplerimizde hep müzik var. Bir ritim çalıyor kalbimiz. Denizin dalgaları, rüzgar ve yağmur... Hepsi müzik! Sanırım müziğin içinde evrendeki bütün kurallar var.”

“Şimdi en güzel zaman içinde yaşıyoruz! Dünya bir bütün ve biz dünyadaki filmlere, müziklere, fotoğraflara, en önemlisi düşüncelere yolculuk edebiliyoruz. Internet bu kuşağın en büyük şansı olmalı.”
“Bu hayatta yapmak istediğim çok şey var! Onun için oyuncu olmak istedim, çünkü bu meslek inanılmaz büyük bir özgürlük veriyor. Her şey olabilirsin, her şey yapabilirsin hayal gücün ile. Hayat çok zengin ve çeşitli... Onun için çok farklı alanlarla ilgileniyorum. Bunların hepsi oyunculuğu geliştirmek için. Çünkü bir oyuncunun insanları ve hayatı iyi anlaması şart… Bir alan öbür alanı besliyor ve birbirlerine yardım ediyorlar.”

“Okulda kendimi deli hissettiğim dönemler oldu. Artık doğru insanlarla birlikteyim etrafımda sanata aşık insanlar var. Bu yüzden de birbirimizi normal görüyoruz!”
“Yaratıcılık beni mutlu ediyor ve ailem ve arkadaşlarım... Hiç bir şeyi yarım bırakmam, birini bitirip öbürüne geçerim.”

“İstanbul'da 20 milyon insan yaşıyor. Bu yoğunluk, bu büyüklük beni mutlu ediyor. Yeni insanlarla tanışmaktan, onlarla iletişime geçmekten büyük zevk alıyorum. Kendimi geliştirmek adına da buna büyük önem veriyorum. Çünkü sadece ilişkilerden bir karakter oluşturuluyor.”

“Tutkulu bir dönemdeyim”
“Spiderwoman gibi bir karakter oynamayı çok isterim”
“Aşk su içmekten bile daha önemli benim için!”
Editör: TE Bilisim