90’ların popüler ismi Türk sinemasının yakışıklı oyuncusu Yaşar Alptekin 2000’lerin başında iç dünyasıyla ilgili önemli bir dönüş yaşamış ve hidayete ermişti.

Hacca giden Yaşar Alptekin değiştirdiği giyim tarzı ve sakallarıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Bu hafta Yaşar Alptekin sosyal medya hesabından altında kot pantolon üstünde spor gömlekle bir fotoğraf paylaştı.

Bu fotoğraf çok tartışıldı. Bir kesim fotoğrafın eski olduğu söylerken diğer bir kesim de ‘fotoğraf yeni. Yaşar Alptekin eskiye döndü’ diye yorumda bulundu.

Yaşar Alptekin’den geri dönüş 

Yeni imajıyla ilgili ilk kez Duymayan Kalmasın programına konuşan Yaşar Alptekin; “Ben ilahiyatta okumadım, imam hatipte de okumadım. Sanatçıyım daha önceden, yine sanatçıyım. Dolayısıyla da bir dönem sanatçılığa ara vermiştim. Yeniden sanatçılığa başladım. Ben imam hatipte okuyup da sonradan meşhur olacağım diye ortalara çıkmadım. Benim her zaman söylediğim bir şey var; ‘Ben din adamı değilim, dinimin adamıyım… Dolayısıyla da ben çıkmış olduğum bir yolda piştiğime inanıyorum.

Sakallar gitti, kıyafet değişti

13 senedir hiç böyle profesyonel çalışmalar yapmamıştım. Açıkça söylemek gerekirse biraz zorlandım. Ama fotoğrafçıya rica ettim, biraz müzik yaptılar, müzikle biraz havaya girdim. Bu işe girmemde aracı olan insanlar var, ben yoksa böyle asırlık çınar ağacı gibi bekliyordum bir kenarda. Ama Allah razı olsun, asırlık çınar ağacına su verdi, oradan bir filiz çıkardı.

Onun için güzel bir ekip çalışması oldu. Özlemişim de onu anladım. 13 senedir dile kolay… Her şey çok güzel oldu. Olumlu dönüşler aldım. Ben herkesten memnundum. Çünkü özlediğim bir mesleğe kavuşmuş oldum. Allah bana böyle bir fırsat vermiş, fizik vermiş, yetenek vermiş… Eğer ben buna kullanmazsam hiç olmaz. Dolayısıyla ben de ekibim sayesinde bunu kullandım.

Hemen tepki göstermesinler

Beklesinler yorum yapmasınlar hemen. Sosyal medyada bir fotoğraf paylaştım hemen negatif-pozitif yorumlar gelmeye başladı. Bir şeyi bekleyin, ‘bu adam ne yapıyor, bir bakalım nedir?’ diye bekleyin…” (Kelebek)

Editör: TE Bilisim