Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Bodrum’da tatil yapıyor. Tilbe, yolda hayranları ile karşılaştı. Hayranlarını kırmayarak bir süre sohbet eden Yıldız Tilbe, sonrasında aracının bagajından yeni albümü Yıldızlı Şarkılar’ı çıkarıp hayranlarına dağıttı.

Hayranlarına yeni albümünü hediye eden Yıldız Tilbe, “Dinlerken oynayın, coşun. Tıpkı benim gibi.” dedi ve oynamaya başladı. Yıldız Tilbe, hayranları ile keyifli anlar yaşadı.

Yıldız Tilbe hayranlarının ilgisi karşısında çok şaşırdı..

Albümün devamı gelecek..

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz haftalarda eski şarkılarını başka sanatçıların seslendirdiği Yıldızlı Şarkılar isimli yeni albümünü çıkardı. 39 sanatçının yer aldığı albümde Takan, Hadise ve Ajda Pekkan’ın yer almaması çok konuşulmuştu. Tilbe, konu hakkında yaptığı açıklamada “Çok güzel tepkiler aldık. Tarkan’ı istiyorduk, ama olmadı. Öyle yeni şarkı falan istemedi. Önce olmak istedi ama sonra olamadı. Hadise de olmak istedi ama olamadı. Ajda Hanım da öyle. İstediler ama olamadılar. Sebebini bilmiyorum. Herkes bana soruyor, bana şarlıyor bu durum hakkında. Kişilerin kendilerine sorarsanız daha iyi olur. Ama bu albümde olmadıysa, devamını yapmayı düşünüyorum. Albümde bulunamayan arkadaşlarım var. Türkiye 39 sanatçıdan ibaret değil ki. 300’e yakın şarkım var. Devamını yapacağız.” diye konuşmuştu. (Magazinhabereri.com)

Editör: TE Bilisim