Sosyal medya dünyasında son dönemde yaptığı projelerle sıkça adından söz ettiren genç girişimci YSA Media kurucusu Yunus Sedat Aydın, dün gece gerçekleştirilen "Lobin Türkiye" "33. Uluslararası Tüketici Zirvesi" nde, dijital medya uzmanlığı ödülüne laik görüldü.
Startup projelerine ve kurumsal firmalara sosyal medya danışmanlığı yapan Yunus Sedat Aydın, “Son dönemde yükselişe geçen projelerin tamamında neredeyse imzası var. Özellikle yakın bir zamanda da ‘Bilgi teknolojileri ve iletişim Kurumu’na sunacağı projeyle merakları üzerine çekmeyi başardı bile.
Aldığı ödül sonrası gayet mutlu olduğu gözlenen Yunus Sedat Aydın, cümlelerine şu şekilde devam etti. “Öncelikle bu ödüle beni laik gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Her ne iş yapıyorsak istikrarı ve müşteri memnuniyetini göz ardı etmeden yapıyoruz. Sanırım beni başarıya götüren en önemli etkenlerden birisi de, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışmaktır. Bu ödülü başta aileme ve bu yolda benimle beraber gözünü hiç kırpmadan koşan ekip arkadaşlarıma hediye ediyorum. İyi ki varsınız.” dedi.
Sait Halim Paşa yalısında gerçekleşen bu ödül töreninde birçok sanatçı da ödül aldı. Gece de tüketici alışkanlıklarına ve hijyene aynı zaman da pandemi sürecine dair konuşmalar da gerçekleşti. Sonraki törenin ne zaman olacağı konusu ise ayrı bir merak konusu.
Editör: TE Bilisim