En İyi’ler İçin Soluk Soluğa Yarış!

Her geçen yıl gelişen ve büyüyen vizyonuyla yoluna devam eden Antalya Televizyon Ödülleri’nin üçüncüsü 20 - 21 Nisan’da Mardan Otel’de gerçekleştirilecek. Türkiye’nin Emmy’si kabul edilen Antalya Televizyon Ödülleri çerçevesinde 37 dalda verilecek ödüller 21 Nisan akşamı sahipleriyle buluşacak.
Beyazcamın önemli isimlerini, televizyon starlarını Antalyalılarla buluşturacak

3. Antalya Televizyon Ödülleri’nin basın toplantısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ve AKSAV Yönetim Kurulu üyeleri ve jüri başkanı Faruk Bayhan’ın katılımıyla Antalya Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Jüride saygın isimler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı&AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akaydın Antalya Televizyon Ödülleri ana jürisinin başkanlığını bu yıl da Türk televizyon dünyasının duayenlerinden Faruk Bayhan’ın yapacağını bildirdi.
Üç ana başlık altında 37 dalda ödül dağıtacak jürinin diğer üyeleriÖmer Uğur (Yönetmen), Aytekin Çakmakçı (Görüntü Yönetmeni), Yüksel Aytuğ (Gazeteci – Yazar), Bilal Özcan (Gazeteci – Yazar), Çiğdem Tunç (Sanatçı), Prof. Dr. Bilal Arık (Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı), Metin Uca (Televizyon Programcısı), Tayfun Talipoğlu (Televizyon Programcısı), Memet Güler (Gazeteci – Yazar), Atilla Aksoy (Reklamcı), Yetkin Dikinciler (Oyuncu), İclal Aydın(Yazar), Ali Eyüboğlu (Gazeteci – Yazar), Ayşenur Yazıcı (Haber Spikeri – Programcı), Ece Uslu (Oyuncu), Dursun Güleryüz (RATEM Başkanı) Dr. Arif Bulut (AKSAV Başkan Vekili) ve Cengiz Haydar Barut’tan (AKSAV Yönetim Kurulu üyesi) oluşuyor.
Başkan Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Ödül Yürütme Kurulu’nun, jüriyi belirlerken TV endüstrisindeki farklı kulvarlardan saygın isimleri bir araya getirmeyi hedeflediğini söyledi. Sektörde aktif olan kanal yöneticisi, yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu başta olmak üzere, alanlarında uzman gazeteci ve akademisyenlerin Jüriye dahil edildiğini bildiren Mustafa Akaydın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok boyutlu jüri yapılanması ile yola çıktıklarını; yarışmaya katılan kişi ya da eserlerle ilgili objektif sonuçların alınmasının amaçlandığını bildirdi.
Antalya’ya yıldız yağmuru

3. Antalya Televizyon Ödülleri için Antalya’ya gelecek ünlüler arasında şu isimler yer alıyor: Avrupa Avrupa dizisinden Ebru Cündübeyoğlu, Tarık Ünlüoğlu; 1 Kadın 1 Erkek dizisinden Demet Evgar; Babam İçin dizisinden Altan Gördüm; Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinden, Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Ege Aydan, Berke Üzrek , Ahmet Uğurlu, Canan Ergüder, Seda Bakan, Mine Tugay; Dinle Sevgili dizisinden Cem Kılıç, Zeynep Dörtkardeşler, Ceyda Tepeliler; Elde Var Hayat – Sınav dizisinden Kerem Kupacı, Özgün Karaman, Esvet Şahin, Barış Küçükgüler, Eren Kurtel, Caner Kadayıfçı, Murat Emre Cilasın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Duygu Keser; Hayat Devam Ediyor dizisinden Fikret Kuşkan, Serkan Şenalp, Onur Tuna, Ali Ersan Duru, Rozet Hubeş, Meltem Miraloğlu, Sera Tokdemir; Keşanlı Ali Destanı dizisinden Nejat İşler, Hale Akınlı; Mavi Kelebekler dizisinden, Cahit Gök, Recep Aktuğ, Oya Okar, Alma Terzic; Mor Menekşeler dizisinden, Sarp Levendoğlu, Ayçin İnci; Muhteşem Yüzyıl dizisinden Halit Ergenç, Burak Özçivit, Meryem Uzerli, Selma Ergeç, Filiz Ahmet; Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden, Erkan Petekkaya, Hüseyin Avni Danyal, Aras Bulut İynemli, Ayça Bingöl, Meral Çetinkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah; Umutsuz Ev Kadınları dizisinden Devrim Özder Akın,Songül Öden, Ceyda Düvenci, Özge Özder; İffet dizisinden Deniz Çakır, Mine Çayıroğlu; Kalbim 4 Mevsim dizisinden Ayça Varlıer ; Leyla ile Mecnun dizisinden Ali Atay, Serkan Keskin, Zeynep Çamcı, Müge Boz; Pis Yedili dizisinden Murat Arkın , Kadir Doğulu, Burak Alkaş, Ayşegül Aldinç, Özge Özberk, Asuman Dabak, Melis Babadağ, Barış Üregül Akan; Seksenler dizisinden Rasim Öztekin, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Eray Yasin Işık, Osman Büyükercan, Özlem Türkad, Yasemin Conka; Yalan Dünya dizisinden, Hakan Meriçliler, Füsun Demirel, Gülse Birsel, Gupse Özay.
Ev sahibi bu yıl da Mardan

Antalya Televizyon Ödülleri’nin bu yılki açılış ve ödül törenlerine de Mardan Otel ev sahipliği yapacak. Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü'nün görünümleriyle minyatür bir İstanbul olarak tasarımlanmış Mardan Palace, İngiltere’nin başkenti Londra'da, ‘turizmin Oscarı’ kabul edilen World Travel Awards çerçevesinde (2010 – 2011 - 2012 yıllarında) gerçekleşen oylamalar sonucu  ‘Dünyanın En Lüks Oteli’, ‘Dünyanın En İyi Spa Oteli’ ve ‘Dünyanın En İyi Royal Suite Oteli’ ödüllerine değer görüldü.

Ödül töreni sürpriz şovlarla
tv8’den canlı yayınlanacak

Televizyon dünyasında bir eksikliği gidermek için yola çıkan; TV endüstrisinden farklı isimleri bir araya getirmeyi amaçlayan Antalya Televizyon Ödülleri’nin 20 Nisan’da gerçekleştirilecek açılış resepsiyonunda ödül adayı sanatçı, yapımcı ve sektörün önde gelen simalarına hoş geldiniz denilecek. Televizyon starlarının, dizi film ve program yapımcılarının heyecanlı bekleyişinin yerini kazananların renkli görüntülerine bırakacağı ödül töreni ise 21 Nisan akşamı gerçekleşecek.

21 Nisan 2012 Cumartesi akşamı Mardan Palace’da yapılacak ödül töreninde, ödül heyecanı, sürpriz show ve müzik performanslarıyla, ana iletişim sponsoru tv8 ekranlarından televizyon izleyicisine ulaşacak. Gecenin sunuculuğunu Melike Öcalan – Caner Cindoruk ikilisi yapacak.
Sağlık sponsoru Memorial, araç sponsoru Volvo, görsel iletişim sponsoru 1000 Volt Prodüksiyon, ürün-hizmet sponsoru Herbalife, 3. Televizyon Ödülleri’ne destek sunan diğer kuruluşlar.


Dış basının ilgisi artıyor

Antalya Televizyon Ödülleri, üçüncü yılında, Antalya, Türkiye ve Türk televizyon endüstrisinin dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynuyor. Altın Portakal film Festivali’ne olduğu gibi Antalya Televizyon Ödülleri’ne de yabancı basının ilgisi artıyor. Çek Cumhuriyetinden televizyon programcıları etkinlikleri yerinde izliyor. Türk televizyon endüstrisi açısından önemli bir Pazar olan Arap coğrafyasına yayın yapan TRT Arapça kanalı, ödül etkinlikleriyle yoğun bir şekilde ilgilenen bir başka kuruluş. Ödül yönetimi dış basın temsilcilerini turizmcilerle buluşturuyor.

Bu yılın onur konuğu Umur Bugay

Her yıl Türk televizyon sektörüne önemli katkılarda bulunmuş, halkın takdirini ve beğenisini kazanmış, toplumsal sorumluluk bilinciyle görev yapan kişi veya kurumlara verilen onur ödülünün bu yılki sahibi Umur Bugay olacak. Televizyonların ünlü dizisi “Bizimkiler”in yapımcısı Umur Bugay’a ödülü 21 Nisan’da Mardan Otel’de düzenlenecek ödül töreninde sunulacak. Umur Bugay anısına “Senaristler Kralı Umur Bugay” adlı kitabın yayımlanması da bu yılın programı içinde gerçekleşiyor.

Radyo Onur Ödülü Orhan Boran’ın

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği’nin (RATEM) önerisini dikkate alan Antalya Televizyon Ödülleri Yürütme Kurulu tarafından, radyo yayıncılığına önemli katkılarda bulunmuş, halkın takdirini ve beğenisini toplayan, toplumsal sorumluluk bilinciyle görev yapan kişi, kurum veya sanatçılara, bu yıldan itibaren radyo dalında da onur ödülü veriliyor. Antalya Televizyon Ödülleri programı içinde yer alan radyo ödülünün ilki ünlü sunucu Orhan Boran’a verilecek. "Ayaküstü gırgır" gösterisi / “stand-up” tarzının yaratıcısı; ” talk-show” programlarının başlatıcısı; dinlenmesi kolay sesiyle, radyoların, sahnelerin, yarışma programlarının, ekranların vazgeçilmez sanatçısı Orhan Boran’a ödülü, 21 Nisan’da Mardan Otel’de düzenlenecek 3’üncü Antalya Televizyon Ödülleri ödül töreninde sunulacak.
Türk televizyon tarihine ışık tutacak kitap

“Türk Televizyon Dizileri Tarihi” adlı kitabın iki cildi tek bir kitap halinde yayımlanıyor. 1974 - 1995 tarihlerini ele alan kitabın ilk cildi geçtiğimiz yıl yayımlanmıştı.Bu yıl birinci ve ikinci cildi tek bir kitap halinde yayımlanan Türk Televizyon Dizileri Tarihi’nde 1974 - 2011 yılları arasında TRT ve özel kanallarda yayınlanmış diziler inceleniyor.Alican Sekmeç’in editörlüğünde hazırlanan ve Türk televizyon tarihine ışık tutacak nitelikteki çalışma, kaynakça olarak alanında ilk ve tek olma özelliği taşımakta.
Televizyon dizileri görücüye çıkıyor

Televizyon Ödülleri programı içinde yer alan “Geçmişten Günümüze Televizyon Dizileri” adlı sergide 1974 yılından bu yana gösterimi yapılmış televizyon dizilerinin fotoğrafları yer alıyor. Antalya Kültür Merkezi (AKM) fuayesinde açılacak serginin açılış kurdelesini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, sergiyi hazırlayan Ali Can Sekmeç ve AKSAV Yönetim Kurulu üyeleri kestiler. “Geçmişten Günümüze Televizyon Dizileri” sergisinde Asmalı Konak, Behsat Ç., Binbir Gece, Bir İstanbul Masalı, Bizimkiler, Cennet Mahallesi, Çemberimde Gül Oya, Çocuklar Duymasın, Ezel, Hanımın Çiftliği, Kaygısızlar, Kaynanalar, Kurtlar Vadisi, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Sıdıka, Süper Baba, Şehnaz Tango, Yaprak Dökümü gibi, gösterildiği döneme damgasını vuran diziler başta olmak üzere toplam 80 dizinin fotoğrafı ziyaretçilerle buluşuyor.
Heyecan kente yayılıyor!

Televizyon Ödülleri heyecanı Antalya’nın farklı bölgelerinde düzenlenen etkinliklerle kentin dört bir yanına ulaşıyor. Çok sayıda okulda gerçekleştirilen sanatçı – öğrenci buluşmasını, Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenecek etkinlikler takip edecek. 3. Antalya Televizyon Ödülleri’ne konuk olacak ünlüler Antalya Yetiştirme Yurdu öğrencileri ve Fethi Bayçın Huzurevİ sakinleriyle de buluşturulacak.
Akdeniz Üniversitesi’nde 3. Antalya Televizyon Ödülleri’nin onur konuğu Umur Bugay master class; jüri üyesi - görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı atölye çalışmasına imza atacak. Akdeniz Üniversitesi’ndeki bir başka söyleşide ünlü komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi sanatseverlerle bir araya gelecek.
Aytekin Çakmakçı atölye çalışması 19 Nisan Perşembe saat 15.30’da Güzel Sanatlar Fakültesi’nde; Umur Bugay Master Class, 20 Nisan Cuma günü saat 13.30’da İletişim Fakültesi’nde gerçekleşecek. TRT 1’in absürd komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi ise 21 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te Atatürk Konferans Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Antalya Belediye Prof. Dr. Başkanı Mustafa Akaydın

Reyting rekorları kıran diziler karşı karşıya!

Bu yılın ödül adayları 3 Nisan günü TÜRVAK (Türker İnanoğlu Vakfı) Sinema - Tiyatro Müzesi’nde yapılan ön jüri toplantısı sonunda açıklandı.21 Nisan’da yapılacak ödül töreninde, “Adını Feriha Koydum”, ”Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”, “Hayat Devam Ediyor”, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, “Umutsuz Ev Kadınları” en iyi drama dizisi kategorisinde yarışacak.
Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi), Fikret Kuşkan (Hayat Devam Ediyor), Nejat İşler (Keşanlı Ali Destanı), Halit Ergenç (Muhteşem Yüzyıl), Erkan Petekkaya’nın (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) en iyi drama erkek oyuncu kategorisinde karşı karşıya geleceği törende; Meltem Miraloğlu (Hayat Devam Ediyor), Deniz Çakır (İffet), Meryem Uzerli (Muhteşem Yüzyıl), Ayça Bingöl (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) ve Songül Öden (Umutsuz Ev Kadınları) en iyi drama kadın oyuncu kategorisinde yarışacaklar.
En İyi Komedi Dizisi kategorisinde ise; 1 Erkek 1 Kadın, Leyla ile Mecnun, Seksenler, Yahşi Cazibe ve Yalan Dünya dizileri ön jüri tarafından ilk 5 aday olarak belirlendi. Komedi dizisi en iyi erkek oyuncu kategorisinde; Emre Karayel (1 Kadın 1 Erkek), Tarık Ünlüoğlu (Avrupa Avrupa), Ali Atay (Leyla ile Mecnun), Rasim Öztekin (Seksenler) ve Olgun Şimşek (Yalan Dünya) dizilerindeki performansları ile yarışacaklar.
Komedi Dizisi En İyi Kadın Oyuncu adayları ise ön jürinin değerlendirmesi sonucunda; Demet Evgar (1 Erkek 1 Kadın), Oya Başar (Alemin Kıralı), Ebru Cündübeyoğlu (Avrupa Avrupa), Aslıhan Gürbüz (Yahşi Cazibe), Füsun Demirel (Yalan Dünya) olarak belirlendi.
Ön jüri elemeleri sonucunda en iyi dram kategorisinde yarışan Hayat Devam Ediyor 10, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 10, Muhteşem Yüzyıl 8 kategoride yarışırken; en iyi komedi dizisi dalında Yalan Dünya 9, Seksenler 6, Leyla İle Mecnun 5 kategoride ana jüri tarafından değerlendirilecek.

Kategorilere göre adaylar listesi ise şöyle:

DRAMATİK TV YAPIMLARI

En İyi Dram Dizisi
Adını Feriha Koydum
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Hayat Devam Ediyor
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Umutsuz Ev Kadınları
En İyi Gençlik Dizisi
Dinle Sevgili
Elde Var Hayat - Sınav
Pis Yedili
En İyi Polisiye Dizi
Yeterli başvuru olmadığı için oy birliği ile kategori iptal edilmiştir.
En İyi Dönem Dizisi
Keşanlı Ali Destanı
Mavi Kelebekler
Mazi Kalbimde Yaradır
Mor Menekşeler
Muhteşem Yüzyıl
En İyi Komedi Dizisi
1 Erkek 1 Kadın
Leyla ile Mecnun
Seksenler
Yahşi Cazibe
Yalan Dünya
Drama En İyi Erkek Oyuncu
Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Fikret Kuşkan Hayat Devam Ediyor
Nejat İşler Keşanlı Ali Destanı
Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl
Erkan Petekkaya Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Drama En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Fatih Artman Behzat Ç.
Hüseyin Avni Danyal Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Mahir Günşıray İffet
Altan Gördüm Babam İçin
Serkan Şenalp Hayat Devam Ediyor
Drama En İyi Kadın Oyuncu
Meltem Miraloğlu Hayat Devam Ediyor
Deniz Çakır İffet
Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl
Ayça Bingöl Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Songül Öden Umutsuz Ev Kadınları

Drama En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
Yeşim Ceren Bozoğlu                        Elde Var Hayat
Rozet Hubeş                                      Hayat Devam Ediyor
Zuhal Olcay                                        İffet
Hale Akınlı                                           Keşanlı Ali Destanı
Farah Zeynep Abdullah                      Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Meral Çetinkaya                                  Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Drama En İyi Yönetmen
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Doğan Ümit Karaca
Hayat Devam Ediyor Yıldız Hülya Bilban
Keşanlı Ali Destanı Çağan Irmak
Muhteşem Yüzyıl Yağmur Taylan, Durul Taylan
Öyle Bir Geçer Zaman ki Zeynep Günay Tan
Drama En İyi Senaryo
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi         Ercan Mehmet Erdem, Emrah Serbes
Hayat Devam Ediyor                          Bekir Baran Sıtkı, Esen Ali Bilen, Işın Yavuz Özvarna, Neşe Cehiz, Pervin Okur
Keşanlı Ali Destanı                             Özen Yula, Özlem Havuzlu
Muhteşem Yüzyıl                               Meral Okay
Umutsuz Ev Kadınları                        Meryem Gür
Komedi En İyi Erkek Oyuncu
Emre Karayel 1 Erkek 1 Kadın
Tarık Ünlüoğlu Avrupa Avrupa
Ali Atay Leyla ile Mecnun
Rasim Öztekin Seksenler
Olgun Şimşek Yalan Dünya
Komedi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Serkan Keskin Leyla ile Mecnun
Burak Alkaş Pis Yedili
İlker Ayrık Seksenler
Bartu Küçükçağlayan Yalan Dünya
Hakan Meriçliler Yalan Dünya
Komedi En İyi Kadın Oyuncu
Demet Evgar 1 Erkek 1 Kadın
Oya Başar Alemin Kıralı
Ebru Cündübeyoğlu Avrupa Avrupa
Aslıhan Gürbüz Yahşi Cazibe
Füsun Demirel Yalan Dünya
Komedi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
Zuhal Topal Avrupa Avrupa
Asuman Dabak Pis Yedili
Yasemin Conka Seksenler
Hande Katipoğlu Yahşi Cazibe
Gupse Özay Yalan Dünya
Komedi En İyi Yönetmen
Avrupa Avrupa Şafak Bal
Leyla İle Mecnun Onur Ünlü
Pis Yedili Süleyman Seçik
Seksenler Müfit Can Saçıntı, Birol Güven
Yalan Dünya Jale Atabey Özberk
Komedi En İyi Senaryo
Avrupa Avrupa Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş
Leyla İle Mecnun Burak Aksak
Seksenler Birol Güven, Murat Aras
Yahşi Cazibe Gani Müjde
Yalan Dünya Gülse Birsel
Dizi Film En İyi Görüntü Yönetmeni
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Önder Şengül
Hayat Devam Ediyor Sami Saydan
Keşanlı Ali Destanı Selahattin Sancaklı
Muhteşem Yüzyıl Ercan Özkan
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Sedat Yücel, Hüseyin Devrim
Dizi Film En İyi Sanat Yönetmeni
Hayat Devam Ediyor Tamer Öğrü
Keşanlı Ali Destanı Murat Güney
Muhteşem Yüzyıl Nilüfer Giritlioğlu
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Soydan Kuş
Esra Kazmirci, Berna Aslan Umutsuz Ev Kadınları
Yalan Dünya Aynur Topalak
Dizi Film En İyi Müzik
Hayat Devam Ediyor Yıldıray Gürgen
Kalbim 4 Mevsim Tamer Çıray
Mavi Kelebekler Kıraç, Garbiyeli
Muhteşem Yüzyıl Fahir Atakoğlu, Soner Akalın, Aytekin Ataş
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Nail Yurtsever, Cem Tuncer

DRAMATİK YAPIMLAR DIŞI TV YAPIMLARI
Ana Haber Bülteni Sunucusu
Ali Kırca Show TV
Cem Öğretir ATV
Kaan Yakuphan TV 8
Mehmet Ali Birand Kanal D
Nazlı Öztarhan Star TV
Çocuk Programı
Ağaç Yaşken Eğilir Türkmax
Arkadaşım Bıdı TRT Çocuk
Keloğlan TRT Çocuk
Mancınık TRT Çocuk
Pepee TRT Çocuk
Ekonomi Sektör Programı
Airport Habertürk TV
Akıllı Para Bloomberg HT
Ekonomi Manşeti Skytürk 360
Finans Cafe CNBC-E
İşte Gündem CNN TÜRK
Güncel Sanat Programı
Afiş CNN TÜRK
Cine Cafe CINE 5
Cinemania Kanal D
Gece Gündüz NTV
Klak Bugün TV
Haber / Tartışma Programı
32. Gün Kanal D / CNN TÜRK
5N1K CNN TÜRK
Abbas Güçlü İle Genç Bakış Kanal D
Haberaktif TV 8
Siyaset Meydanı Show TV
Kadın Programı
8 Numarada Şenlik Var TV 8
Bana Her Şey Yakışır Kanal D
Derya’nın Dünyası Kanaltürk TV
Gülben TRT 1
Melek Star TV
Komedi Programı
Koca Kafalar İle Baba Haber Bülteni Kanal D
Kuklagiller TRT Haber
Şanslı Masa Kanal D
Kültür İçerikli Program
Müzik ve Yol Habertürk TV
Renkler Skytürk 360
Üstün Dökmen'le Küçük Şeyler Star TV
Yaşamdan Dakikalar Skytürk 360
Soframız Star TV
Magazin Programı
2. Sayfa Kanaltürk TV
Böyle Bir Şey Var Mı? TV 8
Magazin D Kanal D
Show Kulüp Show TV
Süper Starlife Star TV
Sağlık Programı
Check Up CNN TÜRK
Doktorum Kanal D
Her Şeyin Başı Sağlık Kanal 7
HT Sağlık Habertürk TV
Sağlık Merkezi Kanal 24
Sohbet Programı
Güneri Civaoğlu İle Şeffaf Oda Kanal D
Kral Çıplak TV 8
Muhabbet Kralı TV 8
Saba Tümer İle Bugün Show TV
Soru-Yorum CNN TÜRK
Spor Programı
1'e 1 Futbol Show TV
Bay Tahmin TV 8
Bizim Stadyum TV 8
Sporaktif Bloomberg HT
Stadyum TRT 1
Talk Show / Müzik-Eğlence Programı
Beyaz Show Kanal D
Disko Kralı TV 8
Medya Kralı TV 8
Oylum Talu İle Burası Haftasonu Habertürk TV
Yankılar TRT Müzik
Bilgi / Kültür İçerikli Yarışma Programı
Çarkıfelek TNT
Eyvah Düşüyorum Star TV
Kelime Oyunu Bloomberg HT
Kim Milyoner Olmak İster ATV
Şov İçerikli Yarışma Programı
Kazanmak İçin Bir Dakika Kanal D
O Ses Türkiye Show TV
Survivor Ünlüler-Gönüllüler Show TV
Yetenek Sizsiniz Türkiye Show TV
Yok Böyle Dans Show TV
Belgesel
9 Sıcak Nokta "İstanbul Ormanları Nerede" İz TV
Ayna – Zambiya Samanyolu TV
Benim Ali Sami Yen'im Haber Türk TV
Güzel Ülke TRT Haber
Sudaki İzler: Tatlı Tuzlu Antalya İz TV
Yüz Karası Değil Ekmek Parası İz TV
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Akgün Keskin Sakarya
Antalya Büyükşehir belediyesi ve
AKSAV Basın danışmanı
Editör: TE Bilisim