Türkiye Gazetesi'nde Türk Bayrağı'nı kaldırdılar


43.Yıldan beridir Enver Ören önderliğinde kurulan Türkiye Gazetesi yeni yayın dönemine yeni kadrosuyla ve yeni logosuyla Türk bayrağını kaldırarak kayıtsız kalmadıklarını da göstermiş oldular.

Türkiye tarihinde çok önemli bir yeri olan gazetenin böyle bir karar alarak Türk bayrağını kaldırmış olması vatandaşlar ve bir çok yazar tarafından da merek konusu oldu.Türkiye gazetesi ismini kullanarak Türk bayrağının olmaması düşündürücu olduğunu söylediler.43 yıldır bir çok olaylara tanık olmuş birçok haberleri ilk olarak manşetlerden vermiş gündem belirlemiş bir gazetenin neden logosundan bayrağı kaldırdıkları merak ediliyor.Büyük bir reklam kampanyası yapıp,internet,tv reklamları ve bilbaortlara ilan vererek kayıtsız kalamazdık dediler.


Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'si sloganıyla çıkılan yolda logo tartışmalarına da lansman gecesinde AB baş müzakereci bakan Eğemen Bağış'ta bir konuşmasından değişmesi konusunda öneride bulunduğu da konuşulmakta. Bakan ve geceye gelen birçok davetli de beğendiklerini dile getirdiler.


43 yıllık Türkiye Gazetesi'nin logosunda Türk Bayrağı bulunuyordu. Açılımla birlikte Türk Bayrağı da kalktı.


Türkiye gazetesi reklamlarında oynayan oyuncu Muharrem Erdemir'de böyle bir reklamda oynadığına pişman olmuş.

Muharrem Erdemir: ''Ben bu reklamda oynadığıma çok pişmanım. Çünkü yıllardır bildiğimiz Türkiye Gazetesi yeni eleman alabilir, yeni strateji çizebilir, yeni tasarımlar yapabilir, yeni oluşumlara girebilir ama Türkiye Gazetesi deyip te Türk Bayrağını kaldıramaz, o zaman gazetenin adını da değiştirsinler kimse birşey diyemez, ben şahsen Türkiye gazetesi dendiği zaman gazeteyi bayraksız düşünemiyorum.Oynadığım reklamlar kısa sürede sosyal medyada şu anda 185.277 kişi tarafından izlenmiş ve bana arkadaşlarım tanıdığım dostlarım tarafından eleştiriler geldi, niye oynadın diye,ben böyle bir reklam olduğunu bilmiyordum bilseydim oynamazdım.Bize açıkça söylenmedi.Benim reklamdaki görevim tamirciydi.Ben oyunculuğumu başarıyla yaptım,ayrıca oynadığım reklamın parasını da halen ödemediler.'' dedi.
Editör: TE Bilisim