MALİ, İLKER AYRIK'I REYTİNGTE GEÇTİ!

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Mehmet Ali Erbil'le Eyvah Düşüyorum' Total'de %3.79  Rating (net), %14.48 Share (net) ile % 26.16 ile en çok izlenen üçüncü program olurken, Kanal D'de İlker Ayrık'ın sunduğu 'Çarkıfelek' yarışma programı dördüncü olabildi. Ayrık totalde, %3.25 Rating (net), %13.49 Share (net) ile %24 kişi tarafından izlendi. AB'de de durum degişmedi, M.Ali Erbil bu kategoride %4.63 Rating (net), %18.33 Share (net) ile % 25.25 TVR ile başarı grafiğini yükselterek ikinci oldu.

1.'liği AB'de 'Sağ Salim' adlı sinema film reytingde tavan yaparken %4.90 rating (net), %19.14 share (net) ile ilk 100 program içinde kendisine zirvede yer edindi. Totalde ise Atv ekranlarında yayınlanan 'Diğer Yarım' adlı film %4.75 rating (net) ve 17.73 Share (net) ile zirvede yer aldı. İkinci Kanal D ekranlarında tekrarı yayınlanan 'Sağ Salim' adlı sinema filmi oldu. 'Sağ Salim' %4.15 ratin (net) ve %15.41 shari (net) ile başarı grafiğini korudu.

AB'de Star TV ekranlarında yayınlanan 'Mehmet Ali Erbil'le Eyvah Düşüyorum'  ikinci olurken, İlker Ayrık'lı Çarkıfelek' üçüncü olabildi. 1.'liği ise 'Sağ Salim' sinema filminin tekrarı kazandı.

Reytinglerde totalde atv'nin yeni dizisi 'Diğer Yarım' en çok izlenen dizi film olurken, ikinciliği Kanal D ekranlarında tekrarı yayınlanan 'Sağ Salim' adlı sinema filmi, üçüncülüğü Star TV ekranlarında Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Mehmet Ali Erbil'le Eyvah Düşüyorum' adlı yarışma programı kazandı. Kanal D'de yayınlanan İlker Ayrık'lı 'Çarkıfelek' yarışma programı ise totalde ancak dördüncü olabildi.

Editör: TE Bilisim