Ünlü gazeteci Savaş Ay'ın hayatını kaybetmesi sanat ve medya dünyasını şok etti.

15 senedir gırtlak kanseriyle mücadele eden gazeteci ve televizyoncu Savaş Ay Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Ay'ın ölümü medya dünyasını yasa boğdu. Vefat haberini alan birçok gazeteci ve sanatçı sosyal medyada üzüntülerini belirten mesajlar yayınlandı.
Demet Akalın: Yapma be Savaş abi
Nihat Doğan: Çok değerli gazeteci, kıymetli büyüğüm Savaş Ay vefat etmiş. Rabbim günahlarını affetsin mekanını cennet etsin.
Ömür Gedik: Savaş Ay'ın ölüm haberi asparagas olsun. Lütfen. Savaş Ay! A takımı kaptanını kaybettiyse, geriye ne kaldı ki? Korkusuz, hep merak eden, soran, sorgulayan, yılmayan Savaş abimizdin sen.
Nilgün Belgün: Çok üzüldüm çok Allah rahmet etsin Savaş Ay mekanın cennet olsun.
Ferhat Göçer: Büyük gazeteci ağabeyim Savaş Ay hayatını kaybetti.çok üzgünüm... Farklı ve değerli bir insandı... Mekanı cennet olsun.
Nebil Özgentürk: Savaş Ay'ı kaybettik..  Halk kahramanlarını son nefesine kadar yazan can arkadaşım benim rahat uyu. Hafta içi ziyaret ettik savaş ay'ı, bizi uğurladıktan sonra bin yıllık sokak tecrübelerini yazacaktı. Sert sokakları.
Ceyhun Yılmaz: Her gördüğünde iltifat ederdi. Nezaket dolu sicak-kanlı ağabeyim Savaş Ay. Gülümseyen yüzünle hatırlanacaksın
Onur Akay: Billur sesli Şükran Ay'ın oğlu, duayen gazeteci ve A Takımı'nın kaptanı Savaş Ay'ı kaybettik. Semahat Özdenses'le, Savaş Ay'a A Takımı'na katıldığım gün aklıma geldi ve çok çok duygulandım. Savaş abi mekanın cennet olsun.
Ahmet Hakan: Savaş Ay... Sokakların gazetecisiydi. Allah rahmet etsin Savaş Ay.
Doğa Rutkay: Savaş Ay...
Mehmet Gezegen: Duayen gazeteci, değerli düşünce adamı Savaş Ay ağabeyimizi kaybettik. Acımız büyük...
Mustafa Altıoklar: Vaaayyy...Savaş Ay da gitmiş. Ruhun huzur bulsun Bekri Mustafam.
 
Editör: TE Bilisim