“Al işte kapatıyorum lan şerefsizler”
Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla magazin gündemini belirleyen İbrahim Tatlıses, sosyal medyaya uygulanan yasaklar sonrası twitter hesabından bu yasakları desteklediği açıklamasını yaptı. Takipçilerinin o zaman burada ne işin var çıkışlarına çok sinirlenen usta müzik adamı, twitter hesabını kapattığını şu sözlerle açıkladı: ‘Al işte kapatıyorum lan şerefsizler zaten bu iş bana göre değil delikanlıysanız diyeceğim ama değilsiniz ki sizlerle aynı çuvala giremem.

Twitter’ı bıraktım haberiniz ola’ Twitter’ın kapatılması beni üzmedi. Hem hakaret et hem de bu hesap benim değil de. Yok ya özgürce belden aşağı sonra çamura yat, ne güzel ya. Haber özürlüğünü anladık da bana belden aşağı vuracak ve ben hiçbir şey yapamayacağım bu nasıl bir özgürlük mahkemeye gidiyorsun ben yazmadım. Delikanlı adam ben yazdım inkar etmiyorum der, der de nasıl diyecek Twitter çıkalı sanal âlem kabadayıları da çoğaldı.

YASAK TATLISES’İ AYIRDI HALUK’U KAZANDIRDI

Şimdiye kadar sosyal medyadan uzak duran başarılı tiyatrocu Haluk Bilginer de Tatlıses’in ayrıldığı saatlerde yasağı protesto etmek için kendi adını taşıyan bir hesapla twitter’a giriş yaptı ve ilk tweet’i ‘Yasaklanmasaydı hiç gelesim yoktu…’ oldu. Bilginer’in bu tweet’i 7 bini aşkın retweet aldı.

İbrahim Tatlıses, Türkiye'de yasaklanan Twitter'dan attığı tweet ile yasağı savunmuştu. Takipçileri tarafından 'Hükümet yalakası' olmakla eleştirilen Tatlıses, "Al işte kapatıyorum lan şerefsizler" yazarak twitter hesabını kapattı.
Editör: TE Bilisim