Bu amaçla bir de kokteyl düzenleyen marka, yeni bir ortaklık yapısıyla yeni bir oluşuma da girdiklerini açıkladı. Bugüne kadar sadece özel pasta üreten marka, yeni oluşumuyla tuzlu ve tatlı çeşitleri, çiçek ve Baby Shower organizasyonlarına da imza atacak.

YENİ YÜZLER, YENİ LOGO, YENİ ÜRÜNLER, YENİ LEZZETLER…

Kalamış Eflatun Sokak üzerindeki merkezlerinde 27 Eylül Cumartesi günü düzenlenen tanıtım kokteyline çok sayıda davetli katıldı. Ünlü gurme yazarlarından Özlem Mekik ile Yeme İçme yazarı Elif Yirmibeşoğlu’nun da katılarak lezzetlerini test ettiği Arkadaş Pasta’nın yeni logosu da çok beğenildi. Markanın kurucusu Melal Aloğlu’nun oğlu Cem tarafından düzenlenen logonun bu kadar beğenilmesi en çok Aloğlu Ailesi’ni mutlu etti.

LALE TERZİHAN VE REZZAN KILIÇÇIOĞLU DOPİNGİ…

Arkadaş Pasta’nın Melal Aloğlu ile birlikte yeni yüzünü oluşturan iki ismin Lale Terzihan ve Rezzan Kılıççıoğlu olduğu açıklandı. Aynı zamanda iyi bir gurme olup, göz kamaştırıcı tasarımlarıyla dikkatleri çeken Fancy Mücevherat’ın sahiplerinden Lale Terzihan ile aslında filoloji eğitimi alıp, çok geniş bir tasarım görüşüne sahip Rezzan Kılıççıoğlu’nun bu yeni oluşumda hayli önemli başarılara imza atabilecekleri konuşulmaya başladı…


Editör: TE Bilisim