İstanbul eğlence dünyasına damgasını vuran Cahide , İstanbul' un eğlencesini Antalya’daki yerli ve yabancı misafirlerin ayağına götürecek. İşletmeciliğini Murat Varol’un oğlu Rıdvan Kumsal Varol ve Ergun Yıldız' ın birlikte üstlendiği “Monkey Club” ve “Cahide on the Beach” in açılışı için düzenlenen partiye cemiyet hayatının ünlü isimleri de hazır bulundu.

Bekarlığa veda geceleri, unutulmaz sahne gösterileri, dünyaca ünlü konukları ile İstanbul eğlence dünyasına damgasını vuran Cahide , İstanbul' un eğlencesini Antalya’daki yerli ve yabancı misafirlerin ayağına götürmeyi amaçladı.

İşletmeciliğini Murat Varol’un oğlu Rıdvan Kumsal Varol ve Ergun Yıldız' ın birlikte üstlendiği Monkey Club ve ‘’Cahide on the Beach‘’, sezon açılışını İstanbul ve Antalya elitleri ile 22 ve 23 Haziran günleri düzenlediği eğlenceli partilerle kutladı.
Antalya’nın Kundu bölgesinde bulunan ve açılışına Sharon Stone, Mariah Carey, Monica Bellucci gibi dünya starlarının katıldığı Mardan Palace Otel’e dinamizm getirecek “Monkey Club” ve “Cahide on the Beach” in açılışı için düzenlenen bu özel haftasonuna cemiyet hayatından Arzu-Mehmet Kunt, Sıdıka Atalay, Arte Tahir, Ayşe Çolakoğlu, Nilgün-Varol Dereli, Wilma Elles, Kerim Cınğıllıoğlu, Kerim Kuyumcıyan, Karun Kıraç, Şebnem Dinçgör, Gianluca Alberini, Atıl Kutoğlu, Cem Cantaş, Manolya Onur -Can Bozok, Aygen-Aslan Nuri Meserretçioğlu, Hale Dicleli, Roze Kar, Saba Tümer ve Mine alakçıoğlu gibi isimler katıldı

Cahide On The Beach Antalya sahilinde Merdan Palace Otel'de açıldı.
Editör: TE Bilisim