Ali Sayar’ın işletmeciliğini yaptığı Chin Chin’de rezervasyonları haftalar öncesinden dolan Cenk Eren sahnesiyle yine İstanbul’da Cenk Eren klasiği yaşattı. Cenk Eren’in sahnesinden önce DJ kabinine geçen Ali Sayar, muhteşem performansıyla aynı zamanda güzel bir ev sahipliği yaparak misafirlerini eğlendirdi.
Aslı - Bora Pehlivanlar
Mekanın sahiplerinden Aslı Pehlivanlar yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını yenilikler ve sürprizlerle bomba gibi girdiklerini belirtti. Pehlivanlar, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi akşamları sevilen sanatçıların canlı müzik performansları bunun yanı sıra salı akşamları da Ali Sayar’ın performans sergileyeceğini söyledi.
DJ Ali Sayar - Bora Pehlivanlar
Alev Aktürk, Aslı Pehlivanlar, Bilal-Ceyda Kadayıfçıoğlu
Şık ambiyansını akşamları sevilen sanatçıların performanslarıyla birleştiren mekan yeni sezonda da sıra dışı lezzetleriyle misafirlerini ağırlamaya devam edecek.
Esra Öztürk
Hakan Akkaya & Sarp Yaman
Yelda Güral
Açılışa katılan isimler arasında Esra Öztürk, Yelda Güral, Mete Vardar, Aslıhan Şentürk, Alev Aktürk, Öznur-Burak Yakın, Hülya-Atilla Karat, Hümeyra Ökçün, Ceyda-Bilal Kadayıfçıoğlu, Oya İdil Gençoğlu, Öyküm-İbrahim Bozan, Selin-Ensar Saral, Saadet Ocakoğlu, Melis-Cenk Ulukartal, Hakan Akkaya, Sarp Yaman, Sibel Vatandost, Tuğba-Nuri Develi, Hülya Anlı, Elmas Özbulak,Tuğçe-Cem Bilgin ve Selen Servi vardı.
Sibel Vatandost Chin Chin'in açılışında hazır bulundu.
Editör: TE Bilisim