Modern bir tasarıma sahip Restoran&Cafe Pippo Lounge’ın 2.şubesi Florya Flyinn’de ünlülerin katılımıyla hizmete girdi… Zeyni ve Murat Karadaş kardeşlerin sahibi olduğu ve özel günlerinizde de hizmet verecek olan Pippo Lounge açılışına manken oyuncu Fatoş Kabasakal, Tatyana Tsvikeviç, Hasan Yılmaz, Aslı Hünel, Esra Sönmezer, Vahe Kılıçarslan, Okan- Zeynep Karacan, oyuncu Ayşen Gürler, Sevil Uyar, Gözde Mukavelat, Oktay Gürtürk,Dora Ercan Türkücü Faruk Tuncel, iş adamı Metin Sincar, Emrullah Karadaş, Niyazi Karadaş, Selami Karadaş katıldı. Doğu ve batı mutfağının buluştuğu Pippo Lounge’ın Florya Şubesinin açılış organizasyonunu başarılı yapımcı ve marka danışmanı Esin Yum yaptı.Davete katılan ünlüler birbirinden ilginç açıklamalar da bulundular.

TATYANA TSVIKEVİÇ MARKA OLDU…

Açılışa katılan Tatyana Tsikeviç, 2009 yılında müslüman ve Türk olduktan sonra ailesinden hiç tepki almadığını belirterek yeni projelerinden bahsetti. Ticarete atıldığını anlatan Tatyana, Türk ismiyle Sedef, ‘TT adıyla bir markamı hazırladım. Kuaför dükkanında, güzellik salonuna kadar geniş yelpazede hizmet sektörüne atılacağını belirtti. ‘Rus Gelin’ filmi ile hafızalara kazınan Tatyana, öte yandan uzun süren ekran sessizliğini de bozacağını önüzüdeki ay TRT’de yayınlanacak muhteşem prodüksiyonu ile konuşulacak bir televizyon dizisiyle ekranlarda olacağını belirtti.

OKAN KARACAN 55 KİLO VERDİ...

10 aylık minik oğlu AliCan ve eşi Zeynep hanımla birlikte Pippo Lounge’ın açılışına katılan sunucu-oyuncu Okan Karacan ticarete atıldı. Eşi ile birlikte köfteci dükkanı açtıklarını söyleyen Okan Karacan, bir hayli kilo verdiğini hayata yeniden döndüğünü belirtti. Mide ameliyatı olan Karacan, 11 ayda diyetle birlikte 55 kilo verdiğini artık hayattan daha çok keyif aldığını minik oğlu ile rahatça oynadığını belirtti. Baba olduktan sonra her şeye beyaz sayfa açtığını söyleyen Okan Karacan, ‘herşey oğlum için’ dedi.

SEVİL UYAR: EVLİLİK HAYATI ÇOK GÜZEL…

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Manken-oyuncu Sevil Uyar, evlilik hayatını çok sevdiğini söyledi. Pilotla evlenen Sevil Uyar, ‘Evlendikten sonra sorumluluklarım arttı. Ama anlayışlı bir eşim var yoksa tiyatro oyunu içim turnelere gidemem’ dedi. Eşinin pilot olmasından dolayı aralarındakin özlemin çok olduğunu anlatan Sevil Uyar, evhanımlığını çok sevdiğini evde temizlik ve yemek yapmaktan büyük keyif aldığını belirtti. Dizilerin ömürleri kısa olduğunu bu yüzden sinema projelerinde yer almaktan daha büyük zevk aldığını anlatan Sevil Uyar, ‘Oturmuş dizilere katılmak daha iyi. Önümüzdeki ay rol aldığı korku filmim vizyona girecek dedi.

ASLI HÜNEL YEMEK KİTABI ÇIKARIYOR…

Pippo Lounge’ın açılışına katılan Aslı Hünel, ülkemizin zor günlerinde açılışın olması mekan açılması sevindirici olduğunu belirterek yeni projelerini anlattı. Yemek kitabı çıkaracağını söyleyen Aslı Hünel, ‘Hem annemden öğrendiğim hemde kendime ait yeni tariflerin olacağı bir kitap çıkaracağım’ dedi. Hayatında ilk kez pop albüm yapan Aslı Hünel, abisi Saruhan Hünel’in sürprizi ile hayli duygulanmış. Tüm bilboardlara albüm afişini astıran abisine teşekkür eden Aslı Hünel, yeni bir televizyon projesi olacağını söyledi.

ESRA SÖNMEZER FİLM İÇİN AZERİCE ÖĞRENDİ…

Mayıs ayında Azeri bir mafya kadınını canlandıracak olan Esra Sönmezer, rolü için uzun süre Azerice dersler aldığını söyledi.

FATOŞ KABASAKAL PROJE BEĞENMİYOR…


Dizilerin cok fazla ilgi gördüğü bu dönemde kendisine uygun bir rol bulamamaktan yakınan güzel oyuncu iş geliyor ancak bez bebekte oldugu gibi kendimi içinde mutlu ve ait hissedeceğim türde bir rol istiyorum. Sunuculuk konusunda da teklifler var ancak yeni projelerim yaz aylarında başlayacak dedi.



Murat Karadaş (mekan sahibi)

Bahçeşehir den sonra Florya bölgesinde de altenatifi olmayan bir mekan yaratmaya çalıştık. Dekorundan, sunuma kadar tüm detayları birebir kendimiz yürüttük.Müşterilerimizin sadece konforlu bir mekanda iyi vakit geçirmesi değil, sağlıklı günlük ürünlerle lezzetli yemek de yiyebilmesi bizler için çok önemli..
Başarılı bir şefimiz ve mutfak ekibimiz var, dünya mutfağından oldukça özel spesyellerimizi ve pazar günleri 41 çeşitten oluşan kahvaltımızı denemenizi öneriyoruz.
İşletmecilik cok titizlik gerektiren bir meslek bu konuda olumlu geri dönüşler almak ve müşteri memnuniyeti bizleri çok mutlu ediyor.
Açılışa olan ilgiden ve dostlarımızın memnuniyetinden de işimizi doğru yaptığımızın altını çizdiğimizi anlıyoruz dedi.
Editör: TE Bilisim