30 farklı çeşidiyle Türkiye’nin tek Wrap restaurantı olan Rıfkı Turkish Wrap, öğrencilere yüzde 25 öğretmenlere de yüzde 15 indirimli kampanyasıyla haziran ayına kadar kadar misafirlerini ağırlayacak.

Ülkemize özgü tatların yanı sıra dünya mutfağından da sevilen lezzetleri wrap’e sığdıran Rıfkı Turkish Wrap, hem pratik hem de lezzetli ve doyurucu olmasıyla öğrencilerin gözde mekanları arasına girdi. Bu yılki eğitim öğretim sezonu boyunca 12.00 – 21.00 saatleri arasında öğrenci ve öğretmen misafirlerini indirimli ağırlayacak olan Rıfkı, cheese steak wrap’tan, fajita wrap’a, kremalı mantarlı, köri soslu ve sezar sosluya uzanan geniş

menüsünün yanı sıra vejetaryenlar için hazırladığı sebzeli wrapleriyle unutulmaz lezzetleri sunuyor.

Sabah 04.00’a kadar açık olan Türkiye’nin ilk nöbetçi wrap restaurantı Rıfkı, özel olarak hazırlanmış, domates, ıspanak, sade ve tam tahıllı tortilla seçenekleriyle farklı lezzetlerden hoşlananlara da hitap ediyor. Ayrıca, misafirlerine geniş wrap çeşitlerinin yanı sıra salataları, soğan halkası, mozerella stick, nacos, chicken fingers ve quesedella gibi aperatifleri de sunuyor.

Muhteşem lezzetlerin ardından churros Meksika tatlısı ile Türk lezzet tutkunlarını tanıştıran Rıfkı, Maslak 1453’te farklı lezzetlerle misafirlerini bekliyor.

Editör: TE Bilisim