Fairmont Quasar İstanbul’un bünyesinde yer alan Stations restoranda sunulan ve geçtiğimiz yıl şehrin gözde etkinliklerinden biri olan Stations Brunch 22 Eylül’de tekrar başlıyor. Zengin istasyonları, eşsiz deniz ürünleri, canlı pişirme şovları ve tatlı atölyeleri ile tanınan Stations Brunch, yepyeni lezzet ve sunumları ile geri dönüyor!

Stations Brunch, muhteşem dünya lezzetlerinin yanı sıra, çocuklara özel eğlence istasyonu “Fun Station” ve canlı müzik ile aile boyu, leziz mi leziz bir Pazar aktivitesi sunuyor.

Bütünüyle istasyonlardan oluşan ve açık mutfaklarda şefleri izleyebildiğiniz brunch’ta, suşi, saşimi, ve deniz mahsulleri istasyonundan Orta Doğu mutfağına, misafirlerin diledikleri eti seçerek pişirtecekleri ızgara istasyonundan taze hazırlanan makarna ve risotto köşesine kadar zengin bir çeşitlilik var. Taş fırından masanıza pide ve lahmacundan mantı istasyonuna ve klasik kahvaltının en zengin unsurlarına uzanan Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerinin tümü, Pazar günleri Stations’ta.

Her Pazar 12.00–15.00 saatleri arasında gerçekleşecek Stations Brunch’ın en dikkat çekici noktalarından biri ise, zengin tatlı büfesi. Dileyen konuklar tatlı büfesinde ekler, dondurma gibi atölyelere katılarak tatlılarını kendileri yaparken, şeflerin krep süzet şovunu da izleyebilecek.

Editör: TE Bilisim