Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı üçüncü gününde renkli görüntülere sahne oldu. Rengin ve Alchera firmalarının 2014 İlkbahar & Yaz Koleksiyonunun tanıtıldığı defilede çoğunlukla kırmızı, yeşil, siyah ve beyaz renklerden oluşan abiye kıyafetler büyük ilgi gördü. Ahu Tuğba ve Semiha Yankı'ya ürünlerini tanıtan Jadore firmasının sahibesi modacı Nezahat Kayışkan, "İnternet mağazacılığını bütün dünyaya tanıtıyoruz. İsteyenler internetten Jadore'un tüm ürünlerini satın alabilecek." dedi.

"Onun dekoltesi her zaman iyidir, bacağı yeter!"
Efsane oyuncusu Ahu Tuğba ile ilk Eurovision temsilcimiz Semiha Yankı Jadore firmasının standında ürünleri tanıttılar. Semiha Yankı; "Ahu benim kankim. Onun dekoltesi her zaman iyidir. Onun bacağı yeter! Benim kaç senelik arkadaşım o, köprü olsa üstünden geçmem onun!" dedi.


Ahu Tuğba ilk kez mankenlik yaptı.


Semhiha Yankı & Ahu Tuğba & Nezahat Kayışkan

"Mankenlik diplomam var!"

Semiha Yankı, "Ben yıllardır Jadore'un sahibi Nezahat hanımdan giyinirim. Bana çok özel tasarımlar yapar. Ne bir dikişinde patlama vardır, ne de başka birşey. Çokta şıktır. O yüzden burada mankenlik yapmak benim için onur verici. Yıllar önce ben defileye çıktım. Sonrasında Muammer Ketenci'nin defilesine de üç kez çıktım. O zamanlar mankenler 1.90 değildi, bizim boylarımızdaydı! Mankenlik diplomam da var. İnşallah Nezahat hanımda defile düzenler, fuarda değil podyuma çıkarız" dedi.
Semiha Yankı: Bu yıl tanıdığım 61 kişi öldü!

Yeni torunu olduğunu söyleyen Semiha Yankı; "Bu yılbaşından sonra ablamı kaybettim. Annem yoğun bakımda. Her an kötü bir haber gelebilir..." diyerek 2013'ün kendisi için sıkıntılı geçtiğini belirterek, "2013 doymadı almaya. Adnan Şenses çok ağır, yoğun bakımda. Bugün Selçuk Ural ile buluşup ziyarete gideceğiz. Bu yıl benim tanıdığım 61 kişi öldü. O yüzden bu sene bir geçse, kurtulsam diye dua ediyorum... Kimler gitmedi ki Berkant ağabey, Ferdi Özbeğen, Müslüm Gürses, saymak istemiyorum... Maya Takvimi'ne göre 2013'te dünya batacak demişlerdi, hakikaten her evden biri giti, Allah hepimizi korusun... " dedi... Semiha Yankı daha sonra Tuğba'ya seslenerek "Ahu seninle sarmaş dolaş gidelim Ahirete" dedi.

Ahu Tuğba: İlk kez mankenlik yapıyorum!

Bütün terzilerimi terk ettim yıllardır Nezahat Kayışkan'dan giyiniyorum diyen Ahu Tuğba, "Daha önce podyuma hiç çıkmadım. İlk kez mankenlik yapıyorum." dedi.

Semiha Yankı & Ahu Tuğba tanıtımda birlikte poz verdi.

Zeki Müren'le kalplerimiz konuşurdu...

Yakında kızı Anjelik ile Amerika'ya gideceğini söyleyen Tuğba, Zeki Müren'le yıllar önce nişanlandıklarının doğru olup olmadığının sorulması üzerine; "Bugün Zeki Müren'in ölüm yıl dönümü. İlk kez ben nişanlandım onunla, Hafta Sonu kapak yapmıştı. Ben hayatımda elime yüzük takamam ilk kez onun yüzüğün uzun bir süre taktım. Rahmetliyi çok seviyordum, ona bakışım bir başkaydı. O da bana sıcak davrandı... Kalplerimiz konuşurdu... Erkeklerde Zeki Müren en radikaldi, kadınlarda da ben. Bir daha öyle bir sanatçının dünyaya geleceğini sanmıyorum. Türkçeyi o kadar güzel kullanıp, halkın gönlünde bu kadar güzel yer eden başka bir sanatçı geleceğini tahmin etmiyorum! Bugün varız, yarın yokuz hepimiz misafiriz bu dünya da..." dedi. OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim