Güzel model Özge Ulusoy ‘’ Moda ve alışveriş gününe uygun harika bir etkinlik oldu, tüm arkadaşlarım beni ziyarete geldiler. Onlarda artık Özge Ulusoy codentry giyiyor J Herkesle sohbet ettik bir sürü selfie çektik çok eğlendik’’ dedi.

Moda gecesi olan VFNO (Vogue Fashion's Night Out ) da codentry markası moda severleri ünlü model Özge Ulusoy ve tasarımlarıyla buluşturdu. Güzel model Özge Ulusoy, eğlenceli, bol selfieli çılgın bir moda günü için Nişantaşı codentry mağazasında moda severlerle biraraya gelerek bir manken üzerinden stil önerilerinde bulundu.

Moda severlerden gelen yoğun talepler sonucu 2. Sezona devam eden codentry ve Özge Ulusoy, Sonbahar-kış koleksiyonu codentry mağazalarında yerini aldı.

Modanın yeni çizgisi Codentry ve güzel oyuncu, sunucu, model Özge Ulusoy’un “DIFFERENT” 2014-15 Sonbahar-kış koleksiyonu, gündüz işe giderken, öğle yemeğine çıkarken ve akşam yemeğine davetliyken giyebileceğiniz spor, şık ve elegan tasarımlarıyla  moda severlerle buluştu.

Bu sezonun son trendi derinin triko, ve jeanle bütünleşerek spor şık tasarımlar tüm farklılığıyla iddialı bir giriş yapıyor. Ağartma ve random yıkama, vücudu formda gösteren jeanlerin dikkat çektiği modeller kendini gösteriyor. Toprak tonları, safran, siyah, kemik ve bordo renklerin ön planda olduğu blezır ceketler, Jean ceketler,  ekoseler spor ve şık olarak kombinlenerek gündüzden geceye 70 parça tasarımlarla kadının dişiliğini yansıtıyor.
 
Özge Ulusoy koleksiyonuna codentry mağazalarından ve www.codentry.com online satış sitesinden ulaşabilirsiniz…
Editör: TE Bilisim