Modacı Barbaros Şansal'a 28 Aralık'ta yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. İki kişinin saldırısına uğrayan ünlü modacı kanlar içinde kaldı.

HAYRANLARI, HÜKÜMETE TEPKİ GÖSTERDİ

Taksim'de bir grup tarafından tekbirler eşliğinde darp edildiğini yüzü kanlar içinde fotoğraflarıyla Twitter'da paylaşan Barbaros Şansal'a sevenlerinden destek, saldırıyı yapanlar ve hükümete ise tepki gelmişti.

Barbaros Şansal Twitter adresinden, saldırının 04:50′de gerçekleştiğini belirtmiş. "Karanlık beyinlerin revası bu ise bedelini ağır ödeyeceksiniz" mesajı yazan Şansal, saldırıyı gerçekleştirenlerin 'tekbir' eşliğinde vurduklarını yazmıştı.

ŞANSAL'IN POLİSE VERDİĞİ İFADE

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran ünlü Modacı Barbaros Şansal, verdiği ifadede "Bir tv kanalındaki programın ardından Taksim'de bir kulüpte arkadaşımla bir şeyler içtik. Daha sonra tek başıma bir taksiye binerek evime gittim. 04.50'de dış kapıyı açtığım sırada arkamdan gelen iki kişi yakamdan tuttu. Birisi sol gözüme yumruk attı. 'Söylediklerinden dolayı yaşamaya hakkın yok' diyen bu kişiler beni yere yatırıp tekmelemeye başladılar. 'İmdat' diye bağırdım. Bunun üzerine bu kişiler kaçmaya başladı. Onlar kaçınca hastaneye gidip tedavi oldum. Hemen ardından da buraya geldim. 25-30 yaşları arasındaki bu kişilerden şikayetçiyim" dediği öğrenildi.


 
Editör: TE Bilisim